Cunoasterea Celui Preasfant, de A.W. Tozer

O LUCRARE CLASICĂ DESPRE NATURA LUI DUMNEZEUCare este natura lui Dumnezeu? Cum ne putem recăpăta sentimentul maiestății lui Dumnezeu și să trăim cu adevărat în Duhul? Această îndrăgită...

29.00 Lei

O LUCRARE CLASICĂ DESPRE NATURA LUI DUMNEZEU

Care este natura lui Dumnezeu? Cum ne putem recăpăta sentimentul maiestății lui Dumnezeu și să trăim cu adevărat în Duhul? Această îndrăgită carte, o lucrare clasică de mărturie și devoțiune creștină, încearcă să răspundă acestor întrebări vitale și altora la fel, arătându-ne cum ne putem revitaliza viața de rugăciune, cum să medităm în reverență, să dobândim o înțelegere mai profundă a lui Dumnezeu și să experimentăm prezența lui Dumnezeu în viața noastră de zi cu zi.

Informativă și inspiratoare, Cunoașterea Celui Preasfânt ne prezintă atributele lui Dumnezeu—de la înțelepciune la har și la milă—și ne arată, într-un spirit de rugăciune și printr-o discuție profundă, cum putem recunoaște și aprecia aceste aspecte ale Dumnezeirii. Cartea aceasta se constituie într-o mărturie elocventă a maiestății lui Dumnezeu, arătându-ne căi noi de a experimenta și înțelege lucrarea minunată și plină de putere pe care Duhul lui Dumnezeu o face în viața noastră.

A. W. TOZER (1897–1963) a fost un cunoscut autor evanghelic și mistic creștin. Autor a mai mult de treizeci de cărți, este considerat unul dintre cei mai influenți evanghelici americani ai secolului XX. 

CUPRINS

Prefață   
1. De ce este necesar să avem o concepţie corectă despre Dumnezeu
2. Dumnezeul de nepătruns       
3. Atributul divin: un adevăr referitor la Dumnezeu   
4. Sfânta Treime        
5. Existenţa în sine a lui Dumnezeu
6. Autosuficienţa lui Dumnezeu
7. Eternitatea lui Dumnezeu
8. Infinitatea lui Dumnezeu
9. Imuabilitatea lui Dumnezeu
10. Omniscienţa divină  
11. Înţelepciunea lui Dumnezeu  
12. Omnipotenţa lui Dumnezeu
13. Transcendenţa divină   
14. Omniprezenţa lui Dumnezeu  
15. Credincioşia lui Dumnezeu
16. Bunătatea lui Dumnezeu
17. Dreptatea lui Dumnezeu  
18. Îndurarea lui Dumnezeu
19. Harul lui Dumnezeu
20. Dragostea lui Dumnezeu
21. Sfinţenia lui Dumnezeu
22. Suveranitatea lui Dumnezeu  
23. Taina descoperită