Curata ca aurul, de Janette Oke

Va gasi inima ei vreodata pacea dupa care tanjeste? Dupa multi ani de neliniste, Virginia Lewis este in sfarsit satisfacuta de viata ei. Dumnezeu o binecuvantase cu dragostea sotului ei Jonathan si a celor patru copii minunati, unul dintre acestia este f...

30.00 Lei

Va gasi inima ei vreodata pacea dupa care tanjeste?

Dupa multi ani de neliniste, Virginia Lewis este in sfarsit satisfacuta de viata ei. Dumnezeu o binecuvantase cu dragostea sotului ei Jonathan si a celor patru copii minunati, unul dintre acestia este fiica lui Jenny, prietena ei capricioasa din copilarie.

Mindy, in varsta de zece ani, s-a dezvoltat ca o fetita sanatoasa, plina de credinta, devenind si o membra matura a familiei Lewis. Dar cand Jenny soseste disperata sa-si ceara fiica inapoi, Virginia si Jonathan se afla intr-o lupta pe care nu o prevazusera niciodata.

Janette Oke, castigatoare in 1992 a Premiului ECPA President si in 1999 a Premiului CBA Life Impact pentru contributia ei semnificativa in industria carti crestine, a castigat, de asemenea, atat Premiul Gold Medallion, cat si Premiul Christy pentru fictiune.
Janette s-a nascut in Champion, Alberta, in familia unui fermier, si a crescut intr-o familie numeroasa, plina de bucurie si dragoste. Este absolventa a Colegiului Biblic Mountain View din Alberta, locul unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Dupa ce a pastorit biserici in Indiana si Canada, familia Oke petrece cativa ani in Calgary, unde Edward slujeste in mai multe pozitii in facultate, in vreme ce Janette continua sa scrie. Ea a scris peste 48 de romane pentru adulti si pentru copii, cartile ei vanzandu-se in peste 30 de milioane de exemplare.
Familia Oke are trei baieti si o fata, toti sunt casatoriti, si acum se bucura de cei 12 nepoti. Edward si Janette sunt activi in biserica lor locala si locuiesc langa Didsbury, Alberta.