Curcubeul alb si negru, de John Trent, Judy Love

Ce ai face daca intr-o dimineata ai vedea ca toate culorile din lume au disparut? Exact acest lucru s-a intamplat nu demult intr-o tara minunata locuita de soricei, printre care se numara si Mooseberry. Bineinteles, Mooseberry si prietenii lui soriceii au...

18.90 Lei

stoc epuizat

Ce ai face daca intr-o dimineata ai vedea ca toate culorile din lume au disparut? Exact acest lucru s-a intamplat nu demult intr-o tara minunata locuita de soricei, printre care se numara si Mooseberry. Bineinteles, Mooseberry si prietenii lui soriceii au fost foarte suparati. Monty insa, cartita care uraste lumina si culorile vii, chiar mai mult decat ii uraste pe soricei, s-a bucurat. Oare Monty era este hotul care a furat culorile? Ce se poate face pentu a aduce culorile inapoi?

Urmareste povestea si vei vedea cum nenorocirea se transforma in victorie atunci cand animalele padurii, in incercarea lor disperata de a aduce inapoi culorile in lumea lor in care totul a devenit alb si negru, descopera puterea celor patru arme: SA VORBESTI FRUMOS, SA-I AJUTI PE ALTII, SA FII DARNIC si, cea mai puternica arma, SA IERTI.

Copiii se vor bucura de povestea frumoasa si plina de imaginatie a lui John Trent, ca si de frumoasele ilustratii color realizate de Judy Love.