Curtenie completa, de Nancy L. Van Pelt

Cheltuim multi dolari si investim luni de zile in planuri si in organizarea unei ceremonii de nunta, care dureaza doar cateva ore, dar lasam reusita casatoriei la voia intamplarii. Cartea aceasta este o incercare de a pune capat unui mod atat de nechibzu...

19.90 Lei

stoc epuizat

Cheltuim multi dolari si investim luni de zile in planuri si in organizarea unei ceremonii de nunta, care dureaza doar cateva ore, dar lasam reusita casatoriei la voia intamplarii.

Cartea aceasta este o incercare de a pune capat unui mod atat de nechibzuit de a le ingadui tinerilor sa intre in legamantul casatoriei. In ea, voi aborda realist si deschis cateva subiecte de-a dreptul amenintatoare. Nu am intentionat sa va tin o predica sau sa fiu moralizatoare. Cartea nu face altceva decat sa prezinte informatii si fapte pro si contra pe aceasta tema.

Il rog pe fiecare cititor adult, care este profund ingrijorat de moralitatea tinerilor, sa o citeasca, lasand deoparte prejudecatile si acceptand ca este posibil sa se realizeze un mai mare bine prin informarea tinerilor asupra faptelor decat prin a-i tine in ignoranta.