Dărnicia creștină. Invățați, rugați-vă și lucrați impreună pentru a deveni oameni cu inimă mare așa cum ne cheamă Dumnezeu să fim, de Tony Payne, Geoff Robson

inimă mare / adjectiv / (a unei persoane sau acțiuni) amabil și generosÎn cercurile creștine, „fiți generoși” este adesea o formulă folosită pentru a solicita sprijin financiar. Dar generozitatea &...

25.00 Lei

inimă mare / adjectiv / (a unei persoane sau acțiuni) amabil și generos

În cercurile creștine, „fiți generoși” este adesea o formulă folosită pentru a solicita sprijin financiar. Dar generozitatea înseamnă mult mai mult decât bani.

Dumnezeu este generos peste măsură față de noi în mii de feluri, dar generozitatea Sa este arătată față de noi mai ales prin harul Evangheliei. Generozitatea plină de putere a lui Dumnezeu prin Evanghelie nu numai că ne mântuiește, dar ne eliberează pentru a trăi o viață nouă, cu inima mare - o viață care nu mai este întoarsă spre noi înșine, ci care se revarsă spre alții cu o mână deschisă și generoasă.

Proiectul Dărnicia Creștină este un set de resurse care vă va ajuta să descoperiți și să trăiți această viață nouă și generoasă. Prin intermediul acestei cărți și al videoclipurilor online care o însoțesc, vei putea studia acest subiect cu un grup mic de credincioși pentru ca apoi să te poți implica în ceea ce ne spune Biblia despre generozitate. Vei putea lectura sau viziona materiale de la anumiți păstori-profesori de frunte și vei putea integra toată această învățătură în practica vieții tale.


CUPRINS

Despre Dărnicia Creștină
PARTEA 1: O lume construită pe dărnicie
PARTEA 2: Înclinația egoistă a inimii
PARTEA 3: O viață nouă, darnică
PARTEA 4: Banii și noua viață
PARTEA 5: Parteneriatul celordarnici
PARTEA 6: Meditație, acțiune și rugăciune

 

Nr. pagini: 130

Dimensiune: 14 x 20. 5 cm

Coperta: flexibila

An aparitie: 2022

Te-ar mai putea interesa...