Daca stii cine esti, stii ce ai de facut, de Ronald J. Greer

Aceasta este o carte despre integritate. Integritate inseamna sa faci ceea ce este bine atunci cand stii ca asta trebuie facut. Inseamna sa stii cine esti, iar apoi sa fii credincios vietii la care ai fost chemat. Integritatea arata cine suntem si cum man...

14.90 Lei

Aceasta este o carte despre integritate. Integritate inseamna sa faci ceea ce este bine atunci cand stii ca asta trebuie facut. Inseamna sa stii cine esti, iar apoi sa fii credincios vietii la care ai fost chemat. Integritatea arata cine suntem si cum manifestam cine suntem cand toti ochii sunt atintiti asupra noastra, dar si atunci cand nu e nimeni in jur sa ne vada.

 

„Propozitia cu care se incheie cartea rezuma totul. «Imi ridic privirea», scrie Greer, «si imi amintesc ca trebuie sa fiu tot ceea ce am fost creat sa fiu.» Si toate celelalte propozitii care o preced reprezinta un ghid pastoral si intelept in arta de a invata sa faci tocmai acest lucru – sa-ti ridici privirea si sa fii tot ceea ce ai fost creat sa fii.”

– Phyllis Tickle, autoare a cartii The Great Emergence [Marea schimbare]

 

„Ron Greer ma face sa vreau sa merg pe urmele lui. Eu si sotia mea, Carolyn, glumim ca suntem «fani Greer». De ce? Citeşte Daca stii cine esti, stii ce ai de facut si vei descoperi ca fiecare gand al lui Ron devine o piatra de temelie pentru autenticitate si pentru produsul acesteia – linistea sufleteasca.”

– Bill Curry, antrenor principal al echipei de fotbal american al Georgia State University si autorul cartii Ten Men You Meet in the Huddle: Lessons from a Football Life [Zece barbati pe care ii cunosti pe gazon: lectii din viata unui fotbalist]

 

„Integritatea este o virtute neglijata. Multi dintre noi traim fara armonia, profunzimea si verticalitatea morala pe care ni le ofera integritatea. Rezultatul este ca traim vieti triste si dezordonate. Din experienta lui vasta in consilierea pastorala, Ron Greer ne ofera o viziune coerenta, corecta si cat se poate de utila asupra vietii, privite din perspectiva integritatii.”

– William H. Willimon, autor si episcop in Biserica Metodista Unita Cartea include si un ghid de studiu/discutii

Te-ar mai putea interesa...