Darul iertarii, de Charles Stanley

Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne impartaseste in "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala - si chiar mondiala. Dupa ce ne spune ca nici un pacat nu este atat de ingrozitor, incat s...

22.00 Lei

stoc epuizat

Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne impartaseste in "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala - si chiar mondiala. Dupa ce ne spune ca nici un pacat nu este atat de ingrozitor, incat sa blocheze iertarea lui Dumnezeu, si nici atat de nesemnificativ, incat sa nu fie nevoie de mila divina, el ne dezvaluie cum putem sa primim iertarea lui Dumnezeu in mod specific.

Autorul accentueaza faptul ca lipsa iertarii poate avea ca rezultat separarea, amaraciunea, dusmania, indiferenta si chiar depresia. De multe ori, o atitudine neiertatoare si/sau neiertata poate evolua intr-o neliniste generalizata, astfel incat - in cele din urma - fie ne pierdem autocontrolul, fie pierdem controlul asupra situatiei.

In Darul iertarii, dr. Stanley ne invata cum sa traim o viata de iertare in cadrul relatiilor si cum sa facem din iertare o practica permanenta a vietii noastre. Combinand intamplari reale din viata lui si din vietile celor pe care i-a consiliat, el ne arata cum pacea - care vine din iertare - ne afecteaza reactiile primare fata de noi insine, fata de ceilalti oameni si fata de Dumnezeu.

Indiferent de situatia ta, indiferent de ceea ce s-a Intamplat In trecut, tine minte ca tu pierzi, daca nu Iti rezolvi acest duh neiertator... Porti In tine puterea de-a ierta, de-a fi vindecat si de-a fi eliberat, pentru a-ti trai viata din plin.
- Charles Stanley

 

Charles Stanley este pastor al bisericii First Baptist din Atlanta, Georgia, care numara peste 15.000 de membri, si a fost ales de doua ori presedinte al Conventiei Baptiste de Sud. Este bine cunoscut prin lucrarea lui la radio si televiziune IN TOUCH, o lucrare care a atins mii de oameni din Intreaga lume. El este autorul multor carti, printre care Walking Wisely, The Source of My Strength, Enter His Gates, Success God's Way si Our Unmet Needs.

Dr. Stanley si-a luat licenta In arte la Universitatea Richmond, licenta In teologie la Southwestern Theological Seminary, masteratul si doctoratul la Luther Rice Seminary.

 

Cuprins

Introducere

Capitolul 1
Iertare si eliberare

Capitolul 2
Imaginea de ansamblu

Capitolul 3
Singura solutie

Capitolul 4
Credinta si iertarea

Capitolul 5
Tatal nostru iertator

Capitolul 6
Iertare si marturisire

Capitolul 7
Cum tratam propria suferinta

Capitolul 8
Cum Ii iertam pe ceilalti

Capitolul 9
cum ne iertam pe noi Insine

Capitolul 10
Amaraciunea

Capitolul 11
Cand un frate se poticneste

Concluzie

Anexa A - Pacatul de neiertat

Anexa B - Pasi spre acordarea iertarii