Daruri ale Duhului, de Barry Chant

Ce sunt darurile Duhului si cum stii sa le folosesti? Cum vindeci tu bolnavii? Profetesti? Discerni manifestarile spirituale? Rostesti cuvinte de intelepciune si de cunostinta? Vorbesti in limbi? Interpretezi limbile? Savarsesti minuni? Sunt totusi aceste...

35.00 Lei

stoc epuizat

Ce sunt darurile Duhului si cum stii sa le folosesti? Cum vindeci tu bolnavii? Profetesti? Discerni manifestarile spirituale? Rostesti cuvinte de intelepciune si de cunostinta? Vorbesti in limbi? Interpretezi limbile? Savarsesti minuni? Sunt totusi aceste practici posibile si astazi? Si daca da, cum stai cu ele?

In acest volum, autorul explica darurile Duhului Sfant, clar si biblic. El arata cum sa le aplicam practic si cum sa evitam atat nefolosirea lor din ignoranta sau din frica, cat si gresita lor folosire din fanatism sau din mandrie. Opiniile comune despre daruri sunt reevaluate intr-o maniera invioratoare.

Dr. Chant inlatura clar intelegerile gresite si se focalizeaza asupra pozitiei biblice, practice, potrivit careia darurile spirituale indeplinesc un rol stabilit de Dumnezeu - de a stimula cresterea, unitatea si vitalitatea in biserica locala.

Te-ar mai putea interesa...