De ce ai crede Biblia, de Amy Orr-Ewing

Sunt manuscrisele biblice credibile? Cum ramane cu celelalte carti sfinte? Nu este Biblia cam invechita?   Frecventa cu care intrebari ca acestea se insinueaza in conversatiile noastre ar trebui sa ne provoace sa ne aplecam cu mai multa dedicare ...

25.00 Lei

Sunt manuscrisele biblice credibile?

Cum ramane cu celelalte carti sfinte?

Nu este Biblia cam invechita?

 

Frecventa cu care intrebari ca acestea se insinueaza in conversatiile noastre ar trebui sa ne provoace sa ne aplecam cu mai multa dedicare asupra resurselor care ne ajuta sa reformulam raspunsuri pertinente, rationale si demne de incredere.

Cu tact, dar totodata convingatoare, Amy Orr-Ewing ne pune inainte o serie de argumente solide in favoarea Bibliei: Cum ar putea fi pusa la indoiala credibilitatea Noului Testament, cand este sustinut de nu mai putin de 24.000 de manuscrise? Cum sa ne indoim de existenta lui Isus, cand autorii evangheliilor au consemnat cu deosebita acuratete atatea evenimente istorice? Cartea aceasta merita citita de orice om care se confrunta cu indoieli privind veridicitatea Bibliei, dar si de acei crestini care intampina dificultati in situatiile in care credinta lor este pusa sub semnul intrebarii din cauza fundamentarii ei pe o carte considerata de multi ca fiind greu de crezut.

Te-ar mai putea interesa...