Deasupra legaturilor de sange, de C.J. Darlington

Christy nu si-ar fi inchipuit niciodata ca o carte furata, scrisa de Hemingway, apartinand primei editii, avea sa ii conduca pasii inapoi spre sora ei, pe care o parasise cu cincisprezece ani in urma. Insa, cand evenimentele incep sa se succeada, se treze...

24.90 Lei

Christy nu si-ar fi inchipuit niciodata ca o carte furata, scrisa de Hemingway, apartinand primei editii, avea sa ii conduca pasii inapoi spre sora ei, pe care o parasise cu cincisprezece ani in urma. Insa, cand evenimentele incep sa se succeada, se trezeste la usa ei, temandu-se pentru propria-i viata.

Dupa o revedere dulce-amaruie, vor crede ca unele rani nu mai pot fi vindecate sau ca intre ele exista o legatura mai puternica decat cea de sange?

 

Recomandari

"Prin romanul «Deasupra legaturilor de sange», C.J. Darlington dovedeste ca este o romanciera promitatoare, un nou condei care se remarca in domeniul fictiunii crestine. Cartea aceasta vorbeste inimii, din inima, despre inima. Cititorii nu o vor uita prea curand."

-- SIBELLA GIORELLO, castigatoare a Premiului Christy, pentru romanul "The Rivers Run Dry"

"«Deasupra legaturilor de sange» aduce in discutie dependenta, tradarea si legaturile obisnuite de familie, privite prin ochii a doua surori, amandoua cu inima franta, tanjind dupa refacerea relatiei lor. Va veti bucura alaturi de personaje, pe masura ce fiecare dintre ele descopera ce se afla in inima celeilalte."

-- MARY E. DeMUTH, autoarea cartii "Daisy Chain"

"Darlington ne ingaduie sa tragem cu ochiul in lumea fascinanta a cartilor de anticariat si ne dezvaluie un crampei din viata unei familii destramate si din lucrarea plina de putere pe care o desfasoara Dumnezeu in viata acesteia. Romanul de fata va va face sa-i intoarceti filele, captivati de frumusetea prozei si a personajelor de care nu va veti putea desprinde."

-- JENNY B. JONES, autoarea romanului "Just Between You and Me" si a seriei "A Charmed Life"

"C.J. Darlington exploreaza legaturile de suflet dintre doua surori si zugraveste speranta rascumpararii unui trecut plin de regrete. Distributia plina de culoare a personajelor ne pune in fata unui roman de prima clasa. Astept cu nerabdare alte scrieri ale acestei romanciere promitatoare."

-- DEBORAH RANEY, autoarea romanului "Above All Things" si a seriei "Clayburn Novels"

C.J. Darlington este castigatoarea premiului acordat in 2008 in cadrul concursului Operation First Novel, atribuit de asociatia Jerry B. Jenkins Christian Guild, pentru romanul "Deasupra legaturilor de singe", pe care a inceput sa-l scrie pe cind avea cincisprezece ani. A lucrat in domeniul vanzarii cartilor de anticariat mai bine de zece ani, urmarind indeaproape magazinele de specialitate, inainte sa-si infiinteze propriul magazin de carti online. De asemenea, a pus bazele unui site destinat divertismentului crestin, numit www.TitleTrakkcom.