Depasind capcanele adolescentei, de Ionel si Gina Teodorescu

Astazi statul, comunitatea, organizatiile si familia se intreaba tot mai mult cum ii pot ajuta pe tinerii care se confrunta cu dificultati create de alegerile lor gresite. In acelasi timp este tot mai evidenta neputinta acestora de a defini strategii care...

19.90 Lei

stoc epuizat

Astazi statul, comunitatea, organizatiile si familia se intreaba tot mai mult cum ii pot ajuta pe tinerii care se confrunta cu dificultati create de alegerile lor gresite. In acelasi timp este tot mai evidenta neputinta acestora de a defini strategii care sa ofere tinerilor educatie si ajutor pentru perioada cand trec de la adolescenta la maturitate.

Ce este de facut? Unde gasim baza eticii si a moralei adevarate pentru educatie, care sa determine o conduita corecta pe masura ce tinerii devin adulti?

Dumnezeu trebuie vazut in parinti, in bunici, in pastori, in invatatorii de scoala duminicala, in fiecare persoana cu care ii aducem intentionat pe copiii nostri in contact.
Trebuie sa-L aratati pe Dumnezeu copiilor vostri!
Copiii invata in primul rand de la parintii lor cine este Dumnezeu si cum trebuie sa se relationeze la El.
Ei sunt darurile lui Dumnezeu pentru voi. Copiii sunt un dar care va ajuta sa cresteti spiritual si sa-L redescoperiti in fiecare zi pe Domnul nostru, in timp ce reinvatati sa traiti viata prin ochii lor.
Nu cedati! Ajutorul de sus va sta tuturor la dispozitie!

Ionel si Gina Teodorescu lucreaza de peste 18 ani ca misionari cu organizatia internationala Campus Crusade for Christ, fiind implicati in prezent in misccari de plantare de biserici in Europa de Est si Rusia. De 8 ani lucreaza si cu programe de viata de familie dupa principii biblice. In prezent acest program se numeste FAMILII SANATOASE.. PENTRU O NATIUNE SANATOASA si are ca scop implicarea fiecarei familii crestine in transformarea morala a natiunii romane. Ionel si Gina sunt parintii a trei copii dintre care doi (un baiat si o fata) sunt deja casatoriti, iar al treilea (o fata) traverseaza perioada adolescentei, navigand printre capcanele ei. Cartea aceasta este rezultatul propriei experiente si a numeroaselor ore petrecute in conferinte, seminarii si consiliere cu alte familii si cu tineri din Romania, Rusia, Anglia, SUA si Serbia.

Te-ar mai putea interesa...