Descatuseaza-te, de Perry Noble

„Dacă te-ai săturat să faci lucrurile pe jumătate şi eşti gata să experimentezi puterea lui Dumnezeu într-un mod nou, atunci eşti pregătit pentru Descătuşează-te!”CRAIG GROESCHE...

27.90 Lei

„Dacă te-ai săturat să faci lucrurile pe jumătate şi eşti gata să experimentezi puterea lui Dumnezeu într-un mod nou, atunci eşti pregătit pentru Descătuşează-te!”
CRAIG GROESCHEL, pastor, LIFECHURCH.TV


Eşti pregătit să experimentezi ceva cu adevărat extraordinar? Optează pentru o viaţă DESCĂTUŞATĂ!

Isus ne-a promis o viaţă din belşug, dar, dacă suntem sinceri, majoritatea dintre noi avem senzaţia că am ratat-o.

Fiecare dintre noi – inclusiv tu – a fost creat cu un scop şi potrivit unui plan care depăşeşte orice imaginaţie. Totuşi, din diverse motive, ne umplem zilele cu „normalitate”, mulţumire de sine şi predictibilitate.

În Descătuşează-te! Perry Noble ne provoacă să ne agăţăm de promisiunea lui Dumnezeu cu privire la o viaţă îmbelşugată. Folosindu-se de povestirea biblică a lui David, el ne prezintă obstacolele majore care adesea ne blochează şi ne ţin prinşi în capcanele lucrurilor lumeşti.

Descoperă ce te împiedică să-ţi trăieşti viaţa pe care ai visat-o dintotdeauna! Fii gata să accepţi planul lui Dumnezeu şi să-I experimentezi puterea în timp ce trăieşti o viaţă descătuşată!

 

Perry Noble este fondatorul şi pastorul Bisericii NewSpring din Anderson, Carolina de Sud. Deşi biserica are o vechime de doar 12 ani, serviciile din timpul weekendului de la cele şapte campusuri din Carolina de Sud sunt frecventate de peste 18 000 oameni. Pe lângă faptul că dă învăţătură în Biserică, Perry este şi un vorbitor cunoscut la nivel naţional care călătoreşte în toată ţara pentru a vorbi la conferinţe şi la alte evenimente în faţa unui auditoriu format din mii de oameni. Perry şi soţia lui, Lucretia, au o fiică, Charisse.

 

CUPRINS

Prefaţă
Introducere:
Viaţa trebuie să însemne mai mult decât atât!

Capitolul 1 Apariţia la dans
Capitolul 2 Capcana performanţei
Capitolul 3 Cum să-ţi laşi trecutul în urmă
Capitolul 4 Cea mai mare minciună americană
Capitolul 5 Treci peste
Capitolul 6 Triumf asupra tragediei
Capitolul 7 Mai mult decât putem purta?
Capitolul 8 Fă următorul pas
Capitolul 9 Nu ne descurcăm singuri în viaţă
Capitolul 10 Trecerea liniei de final
Cuvânt final: Păstrează-ţi furculiţa!
Mulţumiri
Despre autor

Te-ar mai putea interesa...