Despre viata, de Max Lucado

Cu totii avem intrebari. Intrebari reale, importante si provocatoare. Voi le aveti pe ale voastre. Eu le am pe ale mele. Ne condimentam intrebarile cu de ce, cand, ce si cum adica. Am inventat si semnul intrebarii pentru a ne accentua intrebarile. Es...

48.00 Lei

Cu totii avem intrebari. Intrebari reale, importante si provocatoare. Voi le aveti pe ale voastre. Eu le am pe ale mele. Ne condimentam intrebarile cu de ce, cand, ce si cum adica. Am inventat si semnul intrebarii pentru a ne accentua intrebarile. Este cocosat si aplecat, poate pentru ca acesta este efectul pe care il au intrebarile asupra noastra, de a ne lasa in aceasta stare: impovarati si obositi.
Avem intrebari profunde si dificile. Tanjim dupa raspunsuri. Vrem sa indreptam acest semn si sa il facem sa stea in picioare. Dorim sa inlocuim bucla sovaitoare cu un semn al exclamarii sigur de sine.
Usor de spus, greu de facut. Unele intrebari sfideaza raspunsurile simple. 


Ca autor, pastor, sot si tata – Max Lucado s-a lovit vreme de peste treizeci de ani de multe intrebari, intrebari nascute din indoieli si suferinte sau poate din pura curiozitate. 


Despre viata este o carte de raspunsuri la intrebarile pe care ni le punem noua sau le punem altora frecvent. Lucado raspunde acestor intrebari in modul sau caracteristic: Simplu, fara sa fie simplist. Cunoscator, fara sa dea impresia ca le stie pe toate. Direct, dar cu compasiune, sinceritate si autoritate, si intotdeauna profund ancorat in realitate.

 

Cuprins
Multumiri
Inainte de a incepe…
Speranta—Dumnezeu, harul si intrebarea: 
„De ce sunt eu aici?“
Suferinta—Conflicte, dezastre si intrebarea: 
„De ce eu?“
Ajutorul—Rugaciune, Scriptura si intrebarea: 
„De ce biserica?“
El/ea—Sex, romantism si intrebarea: 
„Am vreo sansa de a primi a doua sansa?“
Caminul—Scutece, certuri si intrebarea: 
„Exista vreo speranta pentru fiii risipitori?“
A avea/a nu avea—Locul de munca, banii si intrebarea: 
„Unde este linia de plutire?“
Viata de apoi—Cimitire, rai, iad si intrebarea: 
„Cine unde merge?“
Anexa: Despre scris
Note
Index tematic
Index biblic