Dictionar de termeni teologici, de Stanley J. Grenz, David Guretzki si Cherith Fee Nordling

SUBIECT:Definirea principalilor termeni uzitaţi în lucrările teologice, precum şi includerea de date despre principalele miscări teologice şi principalii teologi din istoria bisericii. REZUMAT:Dicţionarul de termeni TE...

20.00 Lei

stoc epuizat

SUBIECT:
Definirea principalilor termeni uzitaţi în lucrările teologice, precum şi includerea de date despre principalele miscări teologice şi principalii teologi din istoria bisericii.

REZUMAT:
Dicţionarul de termeni TEOLOGICI seria COMPACT se va dovedi ajutorul ideal în studiul teologiei. Incluzînd peste 300 de definiţii, el conţine o selecţie atentă de termeni din limba română (de la acomodare la Ziua Domnului), de termeni din alte limbi (de la a priori la via media), de mişcări şi tradiţii teologice (de la amilenism la wesleyanism) şi de teologi (de la Anselm de Canterbury la Zwingli). Extrem de util şi uşor de folosit, el este o unealtă indispensabilă pentru orice om interesat de teologie.

AUTOR:
Stanley J. Grenz (n.1950) este profesor de teologie şi etică la Regent College din Vancouver, Canada. Autor a peste douazeci şi cinci de cărţi, a peste o sută de eseuri şi articole şi a peste optzeci de recenzii de carte, Grenz a cîştigat mai multe premii pentru lucrările sale în Canada şi în Statele Unite.

David Guretzki predă teologia şi este decanul Colegiului Biblic Briercrest din Caronport, Saskatchewan, Canada.

Cherith Fee Nordling şi-a luat doctoratul în teologie la University of Saint Andrews, Scoţia, Marea Britanie, şi predă în prezent teologie la Calvin College, Grand Rapids, Statele Unite.