Dincolo de apropiata furtuna. Seria Vestul Canadian vol. 5, de Janette Oke

Un frate si o sora, in cautarea aventurii, gasesc mai mult decat s-au tocmit... Dragostea dintre Wynn si Elizabeth Delaney a cicatrizat amintirile dureroase ale fiului lor infiat, Henry, si l-a ajutat sa devina un om integru. Insa atunci cand sarcinile s...

30.00 Lei

Un frate si o sora, in cautarea aventurii, gasesc mai mult decat s-au tocmit...

Dragostea dintre Wynn si Elizabeth Delaney a cicatrizat amintirile dureroase ale fiului lor infiat, Henry, si l-a ajutat sa devina un om integru. Insa atunci cand sarcinile sale de serviciu in Politia Regala Calare Canadiana il pun in fata uneit ragedii, Henry e bagat in sperieti si nu mai rezista. Fiind delegat la un nou post cinci ani mai tarziu, el regaseste pe cineva care l-ar putea ajuta, pentru totdeauna, sa isi uite trecutul.

Sora lui henry, Christine, pleaca si ea de acasa ca sa exploreze sansele vietii. Mutandu-se in oras, isi gaseste de lucru si se indragosteste de fiul versat al sefului ei cu dare de mana. Boyd este un tanar singuratic, cu inima indurerata, fara o credinta crestina ferma. Ii da oare inima ei ghes sa apuce pe o cale gresita?