Doamne vreau sa Te cunosc, de Kay Arthur

O mare parte din confuzia si durerea noastra rezulta din faptul ca nu il cunoastem pe Dumnezeu – nu stim cine este EL cu adevarat si nici cum lucreaza in vietile noastre. Cu ajutorul cartii „Doamne vreau sa Te cunosc”, aceasta situatie s...

32.00 Lei

stoc epuizat

O mare parte din confuzia si durerea noastra rezulta din faptul ca nu il cunoastem pe Dumnezeu – nu stim cine este EL cu adevarat si nici cum lucreaza in vietile noastre. Cu ajutorul cartii „Doamne vreau sa Te cunosc”, aceasta situatie se va schimba.

Cand il cunosti mai bine pe Dumnezeu studiind numele Sale - Creator, Vindecator, Purtator de grija si multe altele - vei primi putere sa ramai in picioare. Vei gasi putere pentru vremurile de incercare, mangaiere in suferinta si implinirea celor mai adanci nevoi ale sufletului tau. Si, bineinteles, umblarea ta cu Dumnezeu va fi transformata.

Cartea Doamne vreau sa Te cunosc este un studiu profund si plin de invatatura. Timpul tau zilnic de partasie cu Dumnezeu prin Cuvantul Sau te va duce la comoara nelimitata care iti este disponibila tie ca si copil al Sau. Si acestea sunt adevaruri pe care le poti impartasi usor cu altii, in mod individual sau intr-un grup.

Te-ar mai putea interesa...