Domnind peste imprejurarile vietii

Autor: Ligia Seman

Citind cartea ai impresia ca ai patruns intr-un cabinet de consultatie, preventie si terapie pentru suflet. Psihoterapeut de exceptie, Ligia Seman, pune ecograful lui Dumnezeu pe tot ce cuprinde universul feminin, scopul pentru care am fost create, misiu...

44.90 Lei

Citind cartea ai impresia ca ai patruns intr-un cabinet de consultatie, preventie si terapie pentru suflet.

Psihoterapeut de exceptie, Ligia Seman, pune ecograful lui Dumnezeu pe tot ce cuprinde universul feminin, scopul pentru care am fost create, misiunea, viziunea, lucrarea si caracterul crestin. Marturiile femeilor contemporane stau cu cinste alaturi de marile exemple din Biblie incurajandu-ne ca trairile si aspiratiile noastre sunt eterne. Autoarea nu se limiteaza la a pune diagnosticul amanuntit, ci ne da si reteta cu solutiile lui Dumnezeu pentru fiecare problema in parte. Lectura si studiul fiecarui capitol este o provocare la autoanaliza si un pas mai departe pe calea vindecarii.

Angela Tiprigan, implicata in lucrarea cu femeile la nivel local si national Importanta acestui studiu biblic pentru femei este cu atat mai mare cu cat el demonstreaza ca fiecare femeie are un rol bine determinat de Dumnezeu in familia ei, in viata Bisericii si in societate. Prof. Drd. Speranta-Doina Catana Scriitoare Daca te intrebi: "De ce a trebuit sa ma nasc femeie?!" vei afla raspunsul, in toate variantele posibile, in aceasta carte scrisa cu gandul la tine.

Daniela Manea, realizatoarea emisiunii "Numele meu este femeie", Radio Vocea Evangheliei Bucuresti

Pagini: 350 pagini
Data publicarii: 2023
Autor: Ligia Seman
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...