Dorin si Andreea Cazacu - Canturi divine

Remarcabil, cu ecouri de romanta crestina, noul album Canturi divine in interpretarea duetului Dorin si Andreea Cazacu, vine sa completeze decorul muzicii crestine romanesti. Compozitiile muzicale incluse in discografia albumului au un puternic continut l...

24.90 Lei

Remarcabil, cu ecouri de romanta crestina, noul album Canturi divine in interpretarea duetului Dorin si Andreea Cazacu, vine sa completeze decorul muzicii crestine romanesti. Compozitiile muzicale incluse in discografia albumului au un puternic continut liric, acompaniamentul instrumental punand in valoare frumusetea si caracterul melodic al pieselor. Vocea personalizata, bogata in inflexiuni a lui Dorin Cazacu este completata de vocea calda si naturala a Andreei, interpretarea fiind una plina de emotie si foarte bine integrata in contextul muzical abordat. Piesele de-o inspiratie impresionanta sunt legate intre ele de niste punti de efecte sonore suprapuse inspirat pe un ritm pasnic si cald.

Albumul este caracterizat de o melodicitate aparte, cu un aranjament instrumental ce acorda atentie deosebita fiecarui detaliu. Auditia acestui manunchi de canturi divine este ca o mangaiere, frumusetea si caldura mesajului muzical vibrand adanc in suflet.