Doroteea, de M. Buckingham

Dupa cartea unica in felul ei, “Genoveva”, a scriitoarei Marjorie Buckingham, precum si dupa emotionanta povestire “Suzana”, in limba romana apare o carte care trebuia sa fie candva scrisa: “Doroteea”. Este perechea ma...

12.00 Lei

stoc epuizat

Dupa cartea unica in felul ei, “Genoveva”, a scriitoarei Marjorie Buckingham, precum si dupa emotionanta povestire “Suzana”, in limba romana apare o carte care trebuia sa fie candva scrisa: “Doroteea”.

Este perechea maiastra a “Genovevei”. Dar, in timp ce Genoveva este o fata care isi marturiseste cu curaj credinta in Cristos in familia ei, in ciuda impotrivirilor, Doroteea traieste cu totul altfel. Ea intoarce spatele mai intai in interior, apoi si in exterior caminului ei crestin. Si aceasta desi parintii si fratii ei duc o viata crestina model. Fata de optsprezece ani s-a atasat unui grup de fete de aceeasi varsta, si intre acestea mai ales de Patricia, care o invata pe Doroteea tot ce nu stiuse pana atunci... Patricia ii arata Doroteei cum sa se descurce in lume. Incepe o lupta zbuciumata pentru ca Doroteea sa aleaga o alta cale. Aceasta lupta devine dramatica atunci cand ea se indragosteste de un barbat impenetrabil.

Incotro te indrepti, Doroteea? Aceasta este cartea pentru familia crestina! Ea este citita cu multa placere.