Dragoste nebuna, de Francis Chan

DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE.O DRAGOSTE NEBUNA, STATORNICA SI ATOTPUTERNICA Te-ai intrebat vreodata daca nu cumva ne scapa din vedere esenta lucrurilor? Este o nebunie, daca stai si te gandesti. Dumnezeul universului - Creatorul muntilor si al papadiei, al ga...

33.90 Lei

DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE.
O DRAGOSTE NEBUNA, STATORNICA SI ATOTPUTERNICA

Te-ai intrebat vreodata daca nu cumva ne scapa din vedere esenta lucrurilor?

Este o nebunie, daca stai si te gandesti. Dumnezeul universului - Creatorul muntilor si al papadiei, al galaxiilor si al firului de iarba - ne iubeste cu o dragoste radicala, neconditionata si autojertfitoare. Si care este raspunsul nostru tipic? Mergem la biserica, cantam cantece si incercam sa nu injuram.

Fie ca ai verbalizat acest lucru sau nu inca... stim cu totii ca ceva nu este in regula. Este ceva in adancul inimii tale care tanjeste sa se elibereze de aceasta stare de fapt? Esti tu flamand dupa o credinta autentica ce se adreseaza problemelor din lumea noastra cu solutii tangibile si chiar radicale? Dumnezeu te cheama la o relatie cu El plina de dragoste si pasiune. Fiindca raspunsul la automultumirea religioasa nu este sa te chinui mai mult sa intocmesti o lista de lucruri pe care poti sa le faci si pe care nu poti sa le faci, ci sa te indragostesti de Dumnezeu. Si odata ce intalnesti dragostea Lui, dupa cum descrie autorul, nu vei mai fi niciodata acelasi om. Pentru ca atunci cand esti extrem de indragostit de cineva, acest lucru schimba totul.

"Cu o imperiozitate care cauta sa trezeasca o biserica adormita si impotmolita in confortul mediocritatii, "Dragoste nebuna" patrunde in esenta problemei si iti lasa o sete dupa mai mult... mai mult din acel Isus neasemuit care ofera o viata radicala pentru toti."

- Louie Giglio, director al conferintelor Passion

Francis Chan este pastor al Bisericii Cornerstone din Simi Valley, California. Este de asemenea fondatorul scolii Eternity Bible College si se afla in comisia de directori a organizatiilor Children's Hunger Fund si World Impact. Francis Chan petrece o mare parte din timpul sau vorbind-le studentilor din intreaga tara si este dedicat predicarii invataturilor bazate strict pe Biblie. Pasiunea sa este sa vada Biserica manifestand o dragoste mult mai profunda pentru Isus. El locuieste in California impreuna cu sotia sa, Lisa, si cei patru copii.