Dragostea actioneaza, de Bob Goff

Dragostea nu paote fi cumparata la un targ sau cuprinsa intr-o felicitare. Si totusi, are un pret, deoarece implica sacrificiu si prezenta personala. Ea nu doar ca se gandeste la lucruri bune, dragostea actioneaza!   Bob Goff a petrecut in stude...

42.00 Lei

Dragostea nu paote fi cumparata la un targ sau cuprinsa intr-o felicitare.

Si totusi, are un pret, deoarece implica sacrificiu si prezenta personala.

Ea nu doar ca se gandeste la lucruri bune, dragostea actioneaza!

 

Bob Goff a petrecut in studentie 16 zile in largul Oceanului Pacific, alaturi de cinci baieti si o lada cu conserve de carne. La examenele finale nu a obtinut note suficient de mari pentru a fi acceptat la o Facultate de Drept, fapt pentru care s-a decis sa astepte in fata decanatului uneia ditnre facultati pana cand, dupa sapte zile, conducerea a decis sa-i dea voie sa se inscrie. S-a tinut dupa sotia lui vreme de trei ani, inainte ca ea sa accepte o prima intalnire cu el. Cand a devenit tata, si-a luat copiii intr-un tur in jurul lumii pentru a manca inghetata cu cativa conducatori de state. Si-a facut prieteni in Uganda, care l-au indragit atat de mult incat l-au facut consul al Ugandei.

Bob Goff a devenit un fel de legenda, iar prietenii lui il considera cel mai bine pastrat secret al lumii. EI au insistat pe langa el sa scrie o carte. Ceea ce a urmat au fost niste reflectii si istorioare din partea unuia dintre cei mai incantatori si fermecatori oameni. Care este secretul impactului sau? Dragostea. Dar nu o dragoste ce se rezuma la ganduri si sentimente. Dragostea lui Bob Goff este practica. El crede ca dragostea actioneaza.

Senine si amuzante, unice si profunde, invataturile ce le desprinzi din viata si perspectiva lui Goff asupra vietii sar putea sa te inspire si pe tine la o viata misterios de grozava.

Te-ar mai putea interesa...