Dumnezeul risipitor, de Timothy Keller

Intr-o prezentare a cartii Argument pentru Dumnezeu, Newsweek il numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douazeci si unu". In cartea de mai sus, Keller prezinta o explicatie rationala a motivului pentr...

29.00 Lei

Intr-o prezentare a cartii Argument pentru Dumnezeu, Newsweek il numea pe autorul acesteia, bine-cunoscutul pastor Timothy Keller, "un C.S. Lewis al secolului douazeci si unu". In cartea de mai sus, Keller prezinta o explicatie rationala a motivului pentru care ar trebui sa credem in Dumnezeu. Acum, in Dumnezeul risipitor, el foloseste una dintre cele mai cunoscute pilde crestine pentru a ne aduce un mesaj neasteptat de speranta si salvare.

Recurgand la abordarea intelectuala, atat de caracteristica lui, pentru intelegerea crestinismului, Keller ne dezvaluie mesajul esential al lui Isus din cea mai cunoscuta pilda a Sa. In pilda aceasta, Isus ne arata harul risipitor al lui Dumnezeu atat fata de oamenii nereligiosi, cat si fata de cei moralisti. Cartea de fata ii va provoca atat pe evlaviosi, cat si pe sceptici sa vada crestinismul intr-o lumina cu totul noua.

Te-ar mai putea interesa...