Ei l-au cunoscut pe Dumnezeul lor, vol. 3, de Edwin si Lillian Harvey

"Ei L-au cunoscut pe Dumnezeul lor"! Acest titlu sub care Edwin si Lillian Harvey au adunat un material biografic care abia a incaput in patru carti este foarte sugestiv. Cel putin patru adevaruri sunt incluse aici: existenta lui Dumnezeu, posibilitatea c...

15.00 Lei

stoc epuizat

"Ei L-au cunoscut pe Dumnezeul lor"! Acest titlu sub care Edwin si Lillian Harvey au adunat un material biografic care abia a incaput in patru carti este foarte sugestiv. Cel putin patru adevaruri sunt incluse aici: existenta lui Dumnezeu, posibilitatea cunoasterii Sale, existenta unui imens numar de credinciosi care L-au cunoscut printr-o relatie de supunere si ascultare si, in sfarsit, faptul ca acest Dumnezeu minunat si atotputernic a devenit Dumnezeul lor.

Cand Hristosul inviat i-a demonstrat lui Toma certitudinea invierii Sale din morti, impresionat pana la lacrimi, Toma n-a mai putut spune decat: "Domnul meu si Dumnezeul meu!" Si ce ar putea fi mai maret decat ca, prin lectura acestor 12 biografii pe cat de umane, pe atat de uluitoare, sa fim si noi atat de influentati prin forta exemplului personal al credinciosilor prezentati aici incat sa ne grabim a lua decizia de a aprofunda sau, unde este cazul, chiar a initia o relatie vitala cu Dumnezeu!"

Te-ar mai putea interesa...