Eliberat din robia sexuala, de Neil T. Anderson

IN CULTURA CONTEMPORANA SATURATA DE SEX ...poti fi unul din acei crestini cre experimenteaza sexul mai degraba ca pe o robie spirituala decat ca pe darul minunat la lui Dumnezeu. Prin proprie alegere, sau prin abuz, esti acum prins intr-un cerc vicios al ...

9.90 Lei

stoc epuizat

IN CULTURA CONTEMPORANA SATURATA DE SEX ...poti fi unul din acei crestini cre experimenteaza sexul mai degraba ca pe o robie spirituala decat ca pe darul minunat la lui Dumnezeu. Prin proprie alegere, sau prin abuz, esti acum prins intr-un cerc vicios al pacatului, rusinii si legaturii emotionale.

“Eliberat din robia sexuala” te ajuta sa scapi de confuzie si vinovatie. Cand vei accepta adevarul lui Dumnezeu cu privire la identitatea ta – copil al Sau, o creatie noua in El – vei putea: - sa scapi de teama, manie si minciunile robiei sexuale/emotionale; - sa faci pasi practici pentru a permite Cuvantului lui Dumnezeu sa iti curete mintea; - sa te bucuri si sa fii protejat de planul minunat al lui Dumnezeu cu privire la trupul tau si cu privire la sentimentele tale.

DR NEIL T. ANDERSON este fondator si presendinte de onoare al organizatiei “Freedom in Christ” si a fost sef al departamentului de Teologie Aplicata al Facultatii de Teologie Talbot din Universitatea Biola din USA. El a obtinut diplome de la Facultatea Talbot, Universiteatea Peppendine si Universitatea de stat dn Arizona. Fost inginer aerospatial, are 20 de ani de experienta ca pastor. Conferintele dr. Anderson desper eliberare spirituala au atins mai mult de 100.000 de oameni din lumea intreaga, inclusiv pastori, misionari si laici. A scris peste 20 de carti despre robia spirituala, lupta spirituala si eliberare in Hristos, prinre care si “Cel ce sfarma lanturile robiei”.

Te-ar mai putea interesa...