Eliberata pe viata, de Rita Nightingale

Cine e Rita Nightingale? l-am intrebat pe asociatul meu cand mi-a spus prima data povestea tinerei englezoaice aflata intr-o inchisoare thailandeza. Grupurile de rugaciune din intreaga lume o sustineau in rugaciune.De ce atata agitatie?Desigur era un caz ...

28.00 Lei

Cine e Rita Nightingale? l-am intrebat pe asociatul meu cand mi-a spus prima data povestea tinerei englezoaice aflata intr-o inchisoare thailandeza. Grupurile de rugaciune din intreaga lume o sustineau in rugaciune.
De ce atata agitatie?
Desigur era un caz tragic: o tanara fata pleaca intr-o calatorie de placere, in care intalneste un barbat fermecator care devine prietenul ei si apoi toate se naruiesc; politia ii gaseste pungi de heroina in fundul dublu al valizei daruite de prietenul ei. Curtea de justitie thailandeza o gaseste vinovata si o condamna la douazeci de ani de inchisoare in Thailanda. Dart auzisem de sute de cazuri ca al ei. In fiecare zi primim scrisori de la americani inchisi peste tot in lume si care nu mai au prieteni, nici bani si nu stiu sa vorbeasca in limbile respective.
Si totusi, povestea Ritei Nightingale este una deosebita!

Chuck Colson

Te-ar mai putea interesa...