Eu cu cine ma casatoresc?, de Ligia Manastireanu

Iata un proiect personal indraznet al unei tinere autoare pregatite sa impartaseasca nu atat din bogatia experientei traite, cat aspecte practice, de bun simt, despre un subiect care, de la Facerea lumii, ne preocupa pe toti, cu foarte putine exceptii: Eu...

15.00 Lei

stoc epuizat

Iata un proiect personal indraznet al unei tinere autoare pregatite sa impartaseasca nu atat din bogatia experientei traite, cat aspecte practice, de bun simt, despre un subiect care, de la Facerea lumii, ne preocupa pe toti, cu foarte putine exceptii: Eu cu cine ma casatoresc?

Ca psiholog, autoarea adopta o ipostaza a smereniei, preferand sa ramana cu buna stiinta in umbra, in timp ce beneficiarii sai ies in evidenta tot mai mult pe masura ce invata lucruri noi. Ligia Manastireanu schimba deseori registrele si ne vorbeste fie din aceasta postura de psiholog, fie din cea de prieten, fie din cea de om care crede profund in sacralitatea casatoriei.

Autoarea ataca diverse prejudecati legate de acest subiect, isi asuma unghiuri de vedere inedite in adoptarea unor subiecte controversate sau confuze si aduce informatii pretioase tuturor celor dispusi sa riste in aventura cautarii jumatatii potrivite.

Cuprins

Prefata
1. Mituri legate de alegerea partenerului de casatorie
2. De ce nu gasesc pe cineva potrivit pentru mine?
3. Cum pot sti daca am gasit o persoana potrivita pentru mine?
4. Casatorii cu potential problematic
5. Cum sa ma pregatesc pentru casatorie?
Note

Te-ar mai putea interesa...