Eu, Isaac, ma casatoresc cu tine, Rebeca, de Ravi Zacharias

Este posibil sa ai o casatorie reusita? Cartea aceasta raspunde fara ezitare ca da. Cuplurile din intreaga lume tanjesc dupa dragostea si siguranta care se gasesc numai in casatoriile de durata, intemeiate pe dragoste. Ravi Zacharias a descoperit in Bibli...

20.00 Lei

Este posibil sa ai o casatorie reusita? Cartea aceasta raspunde fara ezitare ca da. Cuplurile din intreaga lume tanjesc dupa dragostea si siguranta care se gasesc numai in casatoriile de durata, intemeiate pe dragoste. Ravi Zacharias a descoperit in Biblie o frumoasa relatare despre logodna si casatorie in experienta de viata a lui Isaac si Rebeca. Istoria lor constituie un cadru de referinta pentru aceasta carte deosebit de interesanta. Pe paginile ei veti descoperi secretele unei relatii de prietenie si apoi maritale tot mai intense, care duce la implinire si fericire in viata celor doi.
"Ei, Isaac, ma casatoresc cu tine, Rebeca" scoate in evidenta cateva principii crestine pentru casatorie, intre care:

> Urmarirea puritatii
> Pregatirea inimii si a mintii pentru o casatorie sanatoasa
> Intelegerea valorii pe care o are rugaciunea
> Practicarea bunatatii in cadrul relatiei

Indiferent daca sunteji angajati intr-o relatie de prietenie si va ganditi la perspectiva casatoriei sau daca doriti sa transformati casnicia voastra intr-o relatie trainica, sfaturile lui Ravi Zacharias, bazate pe o cunoastere temeinica a Bibliei, va vor oferi taria si intelepciunea necesare de a trece de la dragostea romantica la dragostea de-o viata.

RAVI ZACHARIAS este presedintele Organizatiei Ravi Zacharias Ministries, cu sediul in Atlanta. El s-a nascut in India si a imigrat in Canada in 1966. A studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan. Pana acum au fost publicate in limba romana urmatoarele carti ale lui Ravi Zacharias: "Poate omul sa traiasca fara Dumnezeu", "Strigatele inimii", "Izbaveste-ne de rau". Tot in limba romana vor aparea si alte carti ale autorului, cum ar fi "Jesus Among Other Gods", "Recapture the Wonder", "The End of Reason", "The Lamb and the Fuhrer", "Sense and Sensuality".

Cuprins

Multumiri
Introducere
1. Ingredientul vital al iubirii
2. Vointa de a face
3. Faptele vii ale eului mort
4. A avea si a pretui
5. Pregatiri inainte de plecare
6. Prima impresie, testul final
7. Fata in fata cu realitatea si unul cu celalalt
Note

Te-ar mai putea interesa...