Evanghelia dupa Marcu, de Gerhard Maier

Seria comentariilor biblice Edition C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca parte a unei lucrari de referinta. De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util ...

29.90 Lei

Seria comentariilor biblice Edition C este o serie de comentarii complet noua. Prezentam volumul de fata dupa pregatiri atente, ca parte a unei lucrari de referinta.

De remarcat sunt explicatiile istorice detaliate. Aceste informatii sunt un ajutor util pentru cititorii si comentatorii Bibliiei, tocmai pentru ca ajungem sa vedem profunzimea multor afirmatii biblice abia cunoscand contextul in care au fost facute.

Lucrarea mai cuprinde exegeza textului pe baza acestor informatii, cat si indicatii practice asupra modului in care se poate predica sau conduce un studiu biblic despre textele comentate.

Devine clar faptul ca Sfanta Scriptura si-a pastrat inca si azi puterea transformatoare.

Un ajutor indispensabil pentru pastori, predicatori, colaboratori din cadrul bisericii, conducatori de tineret, lectori, laici interesati de Cuvant, cercuri de studiu biblic...

Tanarul Marcu, ucenicul apostolului Petru, cel care scria cu de-amanuntul cuvintele invatatorului sau, reda in Evanghelia sa, conform cuvintelor ucenicului indraznet al Domnului Isus, viata, lucrarea si sufletul Mantuitorului Isus Cristos, iar Gerhard Maier ne ajuta sa intelegem semnificatia fiecarui capitol din cea mai scurta Evanghelie dintre cele patru.