Familia tehno - inteligenta, de Andy Crouch

Alegerile bune facute in privinta utilizarii tehnologiei in familie inseamna mai mult decat folosirea de filtre pentru internet sau limitarea timpului pe care copiii tai il petrec folosind tot felul de dispozitive. Inseamna mai degraba sa formezi caracter...

35.00 Lei

Alegerile bune facute in privinta utilizarii tehnologiei in familie inseamna mai mult decat folosirea de filtre pentru internet sau limitarea timpului pe care copiii tai il petrec folosind tot felul de dispozitive. Inseamna mai degraba sa formezi caractere si sa cultivi intelepciunea si curajul, decat sa accepti promisiunile tehnologiei de  destindere si satisfactie pe termen scurt.

Alaturi de cercetari sociologice autentice si detaliate, realizate de Barna Group, care arata faptul ca familiile se lupta cu noile realitati introduse de tehnologie, Andy Crouch ajuta parintii sa depaseasca intrebarile tipice- ce, unde, cand- demonstrandu- ne faptul ca in lumea noastra plina de dispozitive, inca mai poti alege sa traiesti o viata mai buna decat ti- ai fi imaginat.

 

‘’ Daca nu esti sigur cum sa pui tehnologia la locul potrivit in caminul tau, Andy te va calauzi si te va provoca sa gandesti. “ Mark Batterson

 

ANDY CROUCH, autor, muzician si jurnalist, a fost director executiv al Christianity Today, iar in prezent este consultant teologic si cultural pentru Praxis. Este autorul cartilor Strong and Weak si Culture Making- nominalizata ca una dintre cele mai bune carti ale anului 2008 de numeroase publicatii crestine. A scris pentru New York Times, Time si Wall Street Journal.

E membru al consiliului de conducere al Fuller si Tehological Seminary, Council for Christian Colleges and Universities si InterVarsity Christian Fellowship la Harvard. Locuieste in Pennsylvania, impreuna cu familia sa.

 

Autor: Andy Crouch

Nr. Pagini: 221

Dimensiuni: 19 x 14 cm

Anul publicarii: 2021

Coperta: flexibila

Te-ar mai putea interesa...