Fascinat de maretia lui Dumnezeu, de James MacDonald

Cand ai fost ultima data cu adevarat fascinat de maretia lui Dumnezeu? Majoritatea crestinilor isi amintesc multe momente de partasie stransa cu Dumnezeu, iar multi dintre ei au participat la diferite intrunirii de reinviorare spirituala. Dar care este mo...

34.90 Lei

Cand ai fost ultima data cu adevarat fascinat de maretia lui Dumnezeu? Majoritatea crestinilor isi amintesc multe momente de partasie stransa cu Dumnezeu, iar multi dintre ei au participat la diferite intrunirii de reinviorare spirituala. Dar care este motivul pentru care fervoarea acelor experiente se traduce intr-o viata monotona si lipsita de fascinatia cunoasterii Lui?

Pastorul si autorul James MacDonald este convins ca pe masura ce incepem sa-L intelegem pe Dumnezeu, ne vom intelege pe noi insine mai bine. Vom fi astfel mai putin ispititi sa actionam conform vointei noastre, si ne vom lasa condusi de El.

Pornind de la intalnirile lui Isaia cu Dumnezeu, MacDonald ii inghionteste pe sfintii adormiti sa redescopere fascinatia maretiei lui Dumnezeu. Autorul isi impartaseste propriile experiente de viata si de slujire in care Dumnezeu S-a dovedit a fi Marele "Eu sunt". Aceasta carte ii va face pe credinciosii mai noi, cat si pe cei mai vechi sa deteste mediocritatea in umblarea lor cu Dumnezeu.

James MacDonald este pastor fondator al bisericii Harvest Bible Chapel di Rolling Meadows, Illinois. Emisiunea sa radio "Walk in the World" este preluata zilnic de mai bine de 650 de statii radio de pe tot cuprinsul Statelor Unite. El este autorul a patru carti, printer care "Doamne, schimba-mi atitudinea", "Vreau sa ma schimb... Doamne, ajuta-ma!" si "Sapte cuvinte care-ti vor schimba familia".

 

Cuprins

Mutlumiri
Cititi mai intai aici!

1. Fascinat de sfintenia lui Dumnezeu
Isaia 6:1-7
2. Fascinat de puterea lui Dumnezeu
Isaia 40:10-26
3. Fascinat de suveranitatea lui Dumnezeu
Isaia 41:1-13
4. Fascinat de lucrarile lui Dumnezeu
Isaia 55:1-13
5. Fascinat de inchinarea la Dumnezeu
Isaia 58:1-11
6. Fascinat de identitatea noastra in Dumnezeu
Isaia 43:1-21

Epilog: Cum sa ramai fascinat de maretia lui Dumnezeu

Te-ar mai putea interesa...