Femeia care stie sa astepte, de Debby Jones si Jackie Kendall

Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam SOTUL POTRIVIT Cartea Femeia care stie sa astepte nu arata femeii cum isi poate gasi sotul potrivit, ci cum poate ea deveni sotia potrivita. Lucrarea are in vedere cele 10 calitati ale femeii decris...

29.90 Lei

Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam SOTUL POTRIVIT

Cartea Femeia care stie sa astepte nu arata femeii cum isi poate gasi sotul potrivit, ci cum poate ea deveni sotia potrivita. Lucrarea are in vedere cele 10 calitati ale femeii decrise in cartea Rut din Sfanta Scriptura. Aceste calitati nu numai ca vor ajuta femeia necasatorita sa-si aprofundeze dragostea pentru Mirele ceresc, dar o vor si calauzi si pazi in drumul spre cunosterea viitorului sot, o vor sprijini in casnicie si o vor mangaia pe vaduva sau pe femeia parasita de sot. Citind cartea veti vedea cat de minunat se contureaza aceste calitati in viata lui Rut. Ea s-a lepadat de sine inaintea lui Cristos Domnul, a dat dovada de sarguinta ca femeie necasatorita, s-a increzut in Dumnezeu fara sovaire, s-a aratat virtuoasa in fiecare zi a vietii, l-a iubit pe Domnul cu credinciosie neclintita, a dat dovada de curatie sentimentala si fizica, a fost sigura, a raspuns problemelor vietii cu multumire, a luat hotarari bazate pe convingere si a asteptatat cu rabdare ca Dumnezeu sa-i implineasca nevoile.

„In ce le priveste pe fete, Jackie Kendall si Debby Jones surprind din perspectiva biblica secretul pentru o viata implinita care poate fi conturata doar in perimetrul unei relatii de profunzime a fiecarei fete cu Mantuitorul Isus Cristos ca si temelie a unei relatii armonioase si fericite in viata de familie. Virtutile cultivate in umblarea cu Domnul Isus vor infrumuseta sufletul fiecarei fetei care, prin Duhul Sfant, va reusi apoi sa biruiasca presiunile culturii contemporane de a cobori standardele morale de dragul acceptarii de catre baietii in cautare de aventura. Proiectand istoria lui Rut si Boaz din cartea Rut si imaginea vasului de alabastru din relatarea Evangheliilor, Jackie Kendall si Debby Jones isi propun sa dezvolte in caracterul fetelor convingerea pastrarii puritatii morale atat inainte cat si dupa casatorie. Constiente de faptul ca deciziile din tinerete afecteaza intreaga viata, autoarele subliniaza importanta unor principii biblice ne-negociabile cu privire la relatia de prietenie dintre baieti si fete. Numai inima unei fete care este plina de prezenta Domnului prin Cuvantul Scripturii si prin Duhul Sfant poate sa biruiasca manipularea sentimentala a baiatului care sustine ca dragostea adevarata se manifesta prin relatii intime inainte de casatorie. Fata care a asezat mai presus de orice alta relatie relatia cu Cristos Domnul, are discernamant spiritual si putere spirituala de a-si pastra standardele morale.”

Extras din Cuvantul inainte de Paul si Delia Negrut

 

Femeia care stie sa astepte este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit in lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand nu eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.

BRENDA RICH Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University