Femeia placuta lui Dumnezeu, de Dorothy Kelley Patterson

Dorothy Kelley Patterson scrie: „De-a lungul anilor am ajuns sa ma conving ca cea mai mare nevoie a femeilor în lumea aceasta este un cuvânt de la Dumnezeu. Cred din toata inima ca si femeilor din generatia noastra le vorbeste Cuvâ...

30.00 Lei

Dorothy Kelley Patterson scrie: „De-a lungul anilor am ajuns sa ma conving ca cea mai mare nevoie a femeilor în lumea aceasta este un cuvânt de la Dumnezeu. Cred din toata inima ca si femeilor din generatia noastra le vorbeste Cuvântul lui Dumnezeu la fel de clar si autoritar cum le vorbea femeilor din primul secol sau chiar femeilor din vremurile vechi-testamentale.

Aceste principii vesnice s-au dovedit adevarate, fiind însusite de o seama de femei de-a lungul timpului. Scurtele meditatii folosite în carte sunt de natura sa deschida inimile femeilor la Cuvântul lui Dumnezeu în cele mai practice moduri cu putinta – în viata personala, în camin, la sarbatori, în slujirea lui Dumnezeu si a propriei tari. Într-adevar, prin aceste pagini vreau sa împartasesc si sa lamuresc Cuvântul lui Dumnezeu, însa stradania mea este însotita de experientele personale si de câteva aplicatii practice."

Dr. Dorothy Kelly Patterson este profesor universitar de teologie la Southwestern Baptist Theological Seminary.

Casatorita cu prof. dr. Paige Patterson, Rectorul Southwestern Baptist Theological Seminary, si autoare a numeroase carti, Dorothy Patterson este o persoana extrem de activa, care de-a lungul carierei sale universitare a purtat discutii cu diverse personalitati ale lumii religioase si politice precum papa Ioan Paul II, presedintele american Ronald Reagan si prim-ministrul israelian Menachen Begin. Înainte de toate, însa, Dorothy Patterson se considera o gospodina dedicându-si cea mai mare parte a timpului familiei, copiilor si nepotilor.

Te-ar mai putea interesa...