Femeia - un design special, de Edwin Louis Cole

Ai mai mult decat crezi ca iti trebuie. Poti face mai mult decat crezi tu ca poti. Tu esti responsabila de felul in care iti folosesti inteligenta, talentul, abilitatile si darurile cu care te-a inzestrat Dumnezeu. Edwin si Nancy Cole au luat adevarul si...

22.90 Lei

stoc epuizat

Ai mai mult decat crezi ca iti trebuie. Poti face mai mult decat crezi tu ca poti. Tu esti responsabila de felul in care iti folosesti inteligenta, talentul, abilitatile si darurile cu care te-a inzestrat Dumnezeu.

Edwin si Nancy Cole au luat adevarul si experienta acumulata in cei 50 de ani de casnicie si slujire, pentru a scrie impreuna, "Femeia - un design special". Exemplele si ilustratiile folosite de cei doi, ne ajuta sa ne intelegem felul in care priveste Dumnezeu femeia. Cu aceeasi franchete si sinceritate - deja cunoscute - Ed Cole si sotia lui Nancy, careia ii spunea "cea mai incantatoare doamna din tara", au hotarat sa raspunda impreuna intrebarilor a mii de femei din intreaga lume. Putini oameni au avut o contributie asemanatoare cu cea a lui Ed Cole in promovarea si pastrarea adevaratei barbatii in societatea "demasculinizata" de azi. In aceasta carte, cei doi impletesc cuvinte de intelepciune pentru a ajuta femeile crestine sa aprecieze unicitatea lor si sa-si implineasca potentialul lor unic. Impreuna aplaud aceasta initiativa.

Pat si Shirley Boone

 

"Femeia - un design special", este una din cele mai insiprate carti in ce priveste relatiile unei femei - dinainte sau dupa casatorie! Ii incurajam pe toti sa citeasca si sa aplice aceste principii, iar rezultatul… va va uimi. Gavin si Patti MacLeod Din cele doua perspective combinate, a lui Ed si Nancy Cole, "Femeia - un design special", prezinta in profunzime perceptia pe care trebuie sa o avem despre femei. Pune in lumina unicitatea si destinul ei randuit de sus.

Chuck si Gena Norris

Te-ar mai putea interesa...