Fenomenul carismatic, de Peter Masters & John C. Whitcomb

Darurile vorbirii in limbi, vindecarilor, vedeniilor, facerii de minuni, scoaterii demonilor si prorociei au reaparut in secolul XX. Semnele si minunile infaptuite in perioada scrierii Noului Testament sunt facute din nou in vremea de azi. Oare chiar asa...

19.90 Lei

Darurile vorbirii in limbi, vindecarilor, vedeniilor, facerii de minuni, scoaterii demonilor si prorociei au reaparut in secolul XX.

Semnele si minunile infaptuite in perioada scrierii Noului Testament sunt facute din nou in vremea de azi. Oare chiar asa sa fie? In ce masura pot fi comparate "darurile" din vremurile noastre cu semnele si minunile facut ein vremea bisericii primare? Oare cele care sunt facute azi sunt la fel ca acelea de odinioara? Cum explicam faptul ca au trecut 19 secole de istorie a bisericii - incluzand importanta perioada a Reformei si a marilor treziri spirituale - fara a fi nevoie de aceste daruri? Care a fost scopul acestor daruri in vremea Noului Testament? Oare s-a vrut ca aceste daruri sa ramana permanent in viata bisericii?

Cartea de fata ne ofera raspunsuri biblice clare la toate aceste intrebari. Textul cartii a apartu la inceput sub forma unor articole de revista in anul 1982, dupa care a fost tiparit sub forma de carte in sase editii si a fost tradus in mai multe limbi. Prezenta editie noua a fost revizuita si adaugita.