Fii linistit, suflete!, de Elisabeth Elliot

Fii linistit, suflete, Domnul e de partea ta!"Noi obisnuim sa complicam mult conceptele crestine, iar Elisabeth reuseste sa le simplifice cu multa gratie."—Ruth Bell GrahamViata ta poate parea mult mai complicata decat a altora, dar elementele ei de...

35.00 Lei

Fii linistit, suflete, Domnul e de partea ta!

"Noi obisnuim sa complicam mult conceptele crestine, iar Elisabeth reuseste sa le simplifice cu multa gratie."

—Ruth Bell Graham

Viata ta poate parea mult mai complicata decat a altora, dar elementele ei de baza sunt aceleasi. Te confrunti cu masini de spalat care se strica, cu fripturi care se ard, cu facturi care trebuie platite si cu ore de varf la care traficul este blocat. Poate ca ai probleme financiare, poate ca ai un copil bolnav sau poate chiar tu insuti trebuie sa faci fata suferintei. Poate ca de curand ai esuat intr-o relatie sau poate ti-a decedat cineva drag. Necazuri, tragedii, lipsuri, ingrijorari. Durere.
Dumnezeu foloseste durerea sau necazul in viata ta. Acestea au un rol important in a te schimba. Nefericirea noastra nu izvoraste din suferinta noastra (din esecurile noastre), ci din neputinta noastra de a accepta darul lui Dumnezeu pentru noi. Ceea ce conteaza este raspunsul nostru, atitudinea noastra. Caci o inima linistita e multumita cu ceea ce ii da Dumnezeu.
Folosind titlul unuia din imnurile ei favorite, autoarea ne indeamna sa ne eliberam de ingrijorare, intelegand ca absolut toate situatiile au la baza un motiv anume si se deruleaza dupa un program al lui Dumnezeu, nu al nostru. Daca vrei sa Il intelegi cat de cat pe Dumnezeu in deciziile Lui, te incurajez sa parcurgi aceasta carte ce abordeaza subiecte din cele amintite mai sus, intr-un stil clar si elegant.

Elisabeth Elliot, nascuta in 1926, una din femeile proeminente ale crestinismului din zilele noastre, este conferentiar si autoarea a peste douazeci de carti. Ea calatoreste mult, tinand prelegeri in diverse locuri din lume. Emisiunea ei saptamanala "Portile bucuriei" este difuzata pe undele statiilor de radio crestine pretutindeni in Statele Unite. Elisabeth Elliot locuieste impreuna cu sotul ei, Lars Gren, in Magnolia, Massachusetts.

Cuprins

Dedicate si multumiri
Purtatori ai lui Cristos
1. Stim oare la ce ne-am inhamat?
2. Acceptare si pace
3. Toate lucrurile sunt ale voastre
4. Dovezi materiale
5. Ajutor in vederea sfintirii
6. Umblarea cu Isus
7. O inima de slujitor
8. Ajutor in rugaciune
9. O dragoste indelung rabdatoare
10. Nadejdea slavei
Despre autoare

Te-ar mai putea interesa...