Fii o lumina puternica. 60 de meditatii biblice pentru tinere, de Kristen Clark, Bethany Baird

Ca tinere creștine, este greu să rămânem neclintite în identitatea noastră emoțională în Cristos, într-o lume care ne spune în permanență cine ar trebui să fim.Însă valo...

38.00 Lei

Ca tinere creștine, este greu să rămânem neclintite în identitatea noastră emoțională în Cristos, într-o lume care ne spune în permanență cine ar trebui să fim.

Însă valoarea noastră nu este dată de societatea în care trăim; ci ne este dată de Dumnezeul nostru iubitor, care ne-a creat și care ne numește fiicele Sale răscumpărate. Dumnezeu are un plan bun pentru frumusețea, feminitatea, relațiile și identitatea noastră și vrea să ne ajute să creștem și să strălucim urmând metodele Sale eliberatoare.

Acesta este mesajul pe care autoarele Kristen Clark și Bethany Beal îl răspândesc neobosite prin cărțile, videourile, podcastul și blogul lor. Iar pentru a-ți veni în ajutor într-un mod sintetizat, au scris 60 de meditații zilnice care să te îndrume să-ți găsești pe deplin identitatea în Cristos.

Fii o lumină puternică nu este doar o carte frumoasă care să-ți decoreze biblioteca, ci este înțesată de cuvintele Scripturii, conține o sumedenie de încurajări sincere, întrebări pentru reflecție personală, anecdote care te vor face să râzi în hohote și, de asemenea, spațiu în care să-ți notezi propriile gânduri și rugăciuni.
 
Kristen Clark și Bethany Beal sunt surori și împreună au fondat lucrarea creștină GirlDefined. Cele două sunt pasionate de răspândirea adevărului biblic despre feminitate prin articole pe blog, discursuri și consiliere pentru femei tinere. Surorile sunt și coautoare ale cărților Portret de domnișoară; Ce ești tu, dragoste?; Planuri năruite și Sexualitate, puritate și tânjirile inimii oricărei fete.

Te-ar mai putea interesa...