Fugi, baiete, fugi!, de Nicky Cruz

Povestea adevarata si captivanta a unui luptator de strada fiorosPeste 2 000 000 de exemplare vanduteIntroducere de Billy Graham O carte despre:- schimbarea personala a lui Nicky Cruz- reactia lui la violenta tinerilor din ziua de azi- planul de actiune ...

39.90 Lei

Povestea adevarata si captivanta a unui luptator de strada fioros
Peste 2 000 000 de exemplare vandute
Introducere de Billy Graham

O carte despre:
- schimbarea personala a lui Nicky Cruz
- reactia lui la violenta tinerilor din ziua de azi
- planul de actiune pentru parintii nelinistiti

Copiii duri si bandele nu sunt dezbateri din trecut. Violenta exista in familii, in scolile noastre, in comunitatile noastre si in mass-media.

Citeste povestea lui Nicky Cruz, un tiran al unei bande vicioase din New York. El era un hot, un bandit experimentat si un criminal obisnuit cu violenta de pe strada - toate acestea inainte sa implineasca 18 ani.

"Fugi, baiete, fugi!" este marturia dramatica a bataliei lui disperate impotriva drogurilor, a alcoolismului si a anturajului violent in care traia.

Povestea lui Nicky Cruz, este o poveste remarcabila. Are toate elementele unei tragedii - violenta, intriga - plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui Isus Cristos. "Fugi, baiete, fugi!" este o poveste emotionanta! Speranta mea este ca ea va fi citita de cat mai multi si ca acestia vor ajunge sa-L cunoasca pe Cristos, Cel care a schimbat inima rebela a lui Nicky Cruz transformandu-l intr-o legenda crestina a timpului sau.

- Billy Graham

"Fugi, baiete, fugi!" este o poveste cutremuratoare! Mii de tineri nenorociti au citit aceasta poveste si si-au predat vietile lui Cristos. Speranta mea este ca cei care vor citi aceasta carte sa ajunga sa-L cunoasca pe Cristosul care a schimbat goliciunea si nelinistea inimii lui Nicky Cruz si a facut din el o legenda crestina a timpurilor sale.

- Jamie Buckingham

Nicky Cruz si alte mii ca si el sunt nu doar exemple vii ale dragostei pline de credinciosie a Bunului Pastor, ci si semne ale timpurilor pe care ar fi bine sa nu omitem sa le intelegem. Ei sunt un semn incurajator ca Dumnezeu actioneaza cu putere si in vremea noastra astfel incat nu ar trebui sa ne fie teama sa declaram cu indrazneala Evanghelia la toata lumea.

- Edward D. O'Connor, C. S. C., profesor la Universitatea Notre Dame.

Cuprins

Prefata
Introducere
Cuvant inainte
1. Nimanui nu-i pasa
2. Jungla din scoala
3. Pe cont propriu
4. Botezat in sange
5. Bataie pe strada
6. Hell Burners
7. Copilul lui Lucifer
8. Rasul lui Satan
9. In groapa
10. Intalnirea
11. Dincolo de lumea salbatica
12. Din nou la scoala
13. Acolo unde ingerilor le este teama sa paseasca
14. Gloria!
15. Calatorie in iad
16. Cu Cristos in Harlem
17. Prin valea umbrei
18. Pe teritoriul lui Isus
Epilog