Funiile dragostei

Autor: Ligia Seman

Ligia Seman își asumă riscul de a scrie beletristică într-un spațiu încă neasumat de autorii creștini români, și iată, la 15 ani de la publicarea primului roman, cartea se bucură de un succes care depășește cu mult a...

45.00 Lei

Ligia Seman își asumă riscul de a scrie beletristică într-un spațiu încă neasumat de autorii creștini români, și iată, la 15 ani de la publicarea primului roman, cartea se bucură de un succes care depășește cu mult așteptările inițiale.

Romanul ne oferă o diagnoză a unei societăți bolnave de suspiciune și de dorință de parvenire. Paradoxal însă, în mijlocul acestei societăți, credința înflorește, dragostea triumfă, credința devine de neclintit, funiile dragostei traversează abisul urii. Comunismul eșuează pentru că dragostea lui Dumnezeu a învins de mult minciuna.

Cristina Olariu - redactor televiziunea Alfa Omega

 

Noi, toți cei ce am citit această carte, indiferent de generația din care facem parte, am putut să primim de pe paginile ei CEVA... nu știu ce, dar acel ceva de care avem nevoie și nu știm... care să ne motiveze să-L cunoaștem, să-L slujim pe Cel pentru care de mii de ani atâția oameni au fost în stare să-și dea viața... pe Isus! Te întâlnești cu El pe paginile cărții, te îndrăgostești de El, Îl vezi trăind în sufletele acestor martiri ai unei epoci ateiste.

Nelu Ciobotă - scriitor, redactor Radio Vocea Evangheliei

Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu Tibi, soțul ei, și cele două fete, Ruth și Rebeca. Romanele sale, Funiile dragostei, Handicapul conștiinței, Tragedie și triumf și Domnind peste împrejurările vieții, un studiu devoțional pentru femei - s-au bucurat de un real succes, fiind apreciat în mod deosebit de cititori. Autoarea este invitată să vorbească la seminare și conferințe în țară și diaspora.

 

Pagini: 333 pagini
Format 14, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2023
Autor: Ligia Seman
Editura: NU
Limba: română