Ganduri pentru inima ta, de Sally Lloyd-Jones, Jago

O superba colectie de 101 ganduri despre credintaGanduri pentru inima ta este despre dragostea lui Dumnezeu care ne-a fost daruita in mod gratuit, dar platita scump de Isus Cristos, Fiul Sau.Scrisa intr-un limbaj jucaus, usor de inteles si ilustrat...

59.00 Lei

O superba colectie de 101 ganduri despre credinta

Ganduri pentru inima ta este despre dragostea lui Dumnezeu care ne-a fost daruita in mod gratuit, dar platita scump de Isus Cristos, Fiul Sau.

Scrisa intr-un limbaj jucaus, usor de inteles si ilustrata intr‑un mod foarte sugestiv, cartea prezinta teme ale Bibliei din domenii ale stiintei, culturii si istoriei, dar si ganduri ale unor mari scriitori si predicatori, cu scopul de a indrepta ochii nostri, ai cititorilor, catre Dumnezeul a carui dragoste nu se sfarseste niciodata.

Cu toate ca este gandita pentru copii, gandurile ei ar trebui sa faca inimile noastre, ale tuturor, sa cante.

Despre autori

SALLY LLOYD-JONES este o scriitoare britanica, autoarea mai multor carti pentru copii, pline de inspiratie, care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume si pentru care a castigat premii literare importante. Sally locuieste in prezent in New York.

JAGO – autorul ilustratiilor acestei carti – este un talentat desenator, castigatorul mai multor premii de prestigiu! Jago locuieste in Cornwall, Anglia, cu sotia sa si cu fiica lor.

Nota din partea autoarei

Aceste ganduri au fost scrise pentru a-ti aduce aminte despre lucrurile care conteaza cu adevarat. Ele au fost in asa fel impartite, incat sa fie citite cate unul in fiecare zi, nu toate odata. Fiecare dintre aceste ganduri sunt inspirate din Biblie – Cartea in care Dumnezeu a dezvaluit lucruri extraordinare si in care iti spune cat de mult te iubeste El si cum poti tu sa Il iubesti pe El. Unele ganduri au fost scrise pentru cei care stiu deja cum este sa te increzi in Dumnezeu. Pe altele le-am scris pentru cei care abia acum afla acest lucru. Asculta tot ceea ce vrea Dumnezeu sa iti spuna.

-- Sally LLoyd-Jones

Te-ar mai putea interesa...