Generatia instrainata, de Josh McDowell

Un pod peste prapastia dintre generatii   Proverbiala prapastie dintre generatii, distanta sociala si emotionala care ii separa pe adulti de copiii lor, a existat intotdeauna, in diferite grade. Este normal ca fiecare noua generatie sa doreasca sa-...

41.00 Lei

Un pod peste prapastia dintre generatii

 

Proverbiala prapastie dintre generatii, distanta sociala si emotionala care ii separa pe adulti de copiii lor, a existat intotdeauna, in diferite grade. Este normal ca fiecare noua generatie sa doreasca sa-si stabileasca o identitate unica, diferita de a parintilor. Dar atunci cand au loc schimbari majore la nivelul societatii intr-un timp foarte scurt, aceasta prapastie se mareste si se resimte cel mai puternic in relatiile cu semenii si cu noi, parintii. Copiii nostri au nevoie de legaturi relationale puternice pentru a fi capabili sa-si gaseasca drumul in lume si pentru a scapa de curentul distructiv al singuratatii.

Provocarea noastra consta in a invata cum sa patrundem in lumea complexa si adesea plina de confuzie a tinerilor nostri si cum sa legam relatii la un nivel profund, emotional, pe care nicio influenta culturala sa nu le poata distruge.

Acesta este subiectul cartii de fata, un dar pe care Josh McDowell ni-l ofera celor care ne dorim sa refacem podul dintre generatii si sa construim relatii semnificative cu tinerii nostri, care sa le redea sentimentul autenticitatii, al importantei, al sigurantei, al semnificatie, al iubirii si al responsabilitatii.

Te-ar mai putea interesa...