Gus nu se poate abține [atunci cand iti dorești ceva prea mult], de

Seria: Vestea buna pentru inimi micute Dimensiune: 22.5 x 22.5 cm Tip coperta: cartonata, cusuta  Numar de pagini: 40 Această carte, frumos ilustrată, vine în întâmpinarea copiilor cu o invitație –...

45.00 Lei

Seria: Vestea buna pentru inimi micute

Dimensiune: 22.5 x 22.5 cm

Tip coperta: cartonata, cusuta 

Numar de pagini: 40

Această carte, frumos ilustrată, vine în întâmpinarea copiilor cu o invitație – aceea de a-și aminti că Domnul Isus ne poate ajuta atunci când suntem ispitiți. Gus, ratonul căruia îi place tot ce e dulce, învață o lecție importantă și anume: ce se întâmplă atunci când îți dorești ceva prea mult. După ce Gus este prins că fură dulciuri din magazin, Tata îi amintește că pofta poate fi  puternică, dar nimic nu e prea puternic pentru Domnul Isus. Astfel, Gus învață că Domnul Isus  este acolo să îl ajute oricând, chiar și atunci când ispitele par că îl copleșesc.

Cartea include și o secțiune destinată părinților, cu adevăruri practice, de folos atât celor micuți cât și adulților. Versetele de buzunar, aflate la finalul cărții, pot fi decupate. Ele le vor aminti copiilor, atunci când își doresc prea mult ceva și sunt ispitiți, care este învățătura Scripturii cu privire la situația lor.

Cartea Gus nu se poate abține face parte din seria Vestea Bună pentru Inimi Micuțe și oferă celor stresați ajutor concret, bazat pe adevărul harului divin.

DAVID POWLISON, Mdiv, PhD, este directorul executiv al CCEF şi consilier cu o experienţă de peste 30 de ani. El este autorul mai multor cărţi de consiliere. Locuiește la periferia  orașului Philadelphia împreună cu soția lui, Nan.

JOE HOX a crescut la o fermă din sudul orașului Iowa, unde, ori de câte ori nu trebuia să taie ciulinii sau să hrănească porcii, desena. Toată lumea știa, după rândurile de fân strâmbe pe care acesta le făcea, că va fi artist, nu fermier. Joe a absolvit Dordt College cu o diplomă  de licență în Artă și Educație, iar Masterul la University of Nebraska. În prezent, locuiește cu soția și cei patru copii în Pella, Iowa, unde este ilustrator și profesor de artă.
 
Cartea se încheie cu o secțiune specială în care putem învăța felul biblic în care să răspundem atunci când ne dorim ceva prea mult.
 
Aceste carti sunt construite cumva altfel decat clasicele carti pe care parintii le citesc seara copiilor. Ele sunt carti de consiliere dedicate copiilor, carti care ii ajuta sa vada, prin povesti captivante, felul in care credinta este profund legata de fiecare aspect al vietii de zi cu zi, inclusiv de durerile si gandurile lor.  Acest lucru face ca aceasta serie sa fie una unica.
David Powlison, (1949–2019) director executiv al Asociatiei Psihologilor Crestini din America.
 
Cand copiii nostri erau mici, le citeam in mod constant - si daca aceste carti ar fi fost disponibile, ele ar fi ajuns printre preferatele noastre. Prin simplitate dar si o doza serioasa de povesti pline de farmec, imbinand asa de frumos situatiile de viata cu harul pe care Dumnezeu il revarsa peste noi, aceste randuri au sansa de a deveni memorabile pentru fiecare copil. Textul este asa de frumos completat de catre imagini! Remarcabil! Sunt convins ca familiile tinere vor iubi aceste carti.
D. A. Carson, profesor de Noul Testament, Trinity Evangelical School, Deerfield, IL;

Oh, imi plac la nebunie aceste carti. Fiica mea, Kim, care se lupta cu o anumita dizabilitate pur si simplu le iubeste. Intotdeauna se intinde catre ele si rade cu pofta la fiecare gluma. Le-am citit si nepotilor mei. Desenele sunt fermecatoare!
Paul E. Miller, autor al cartii O viață de rugăciune

Te-ar mai putea interesa...