Harfa, de Puiu Chibici

"Cantarea crestina nu este doar muzica; ea este inchinare adusa lui Dumnezeu si este expresia sentimentelor sublime ale sufletului uman fata de Creator. Ea nu contine doar armonie muzicala, ci are la baza armonia sufletului, a duhului si a trupului prin s...

59.00 Lei

stoc epuizat

"Cantarea crestina nu este doar muzica; ea este inchinare adusa lui Dumnezeu si este expresia sentimentelor sublime ale sufletului uman fata de Creator. Ea nu contine doar armonie muzicala, ci are la baza armonia sufletului, a duhului si a trupului prin sfintire, in acord cu voia lui Dumnezeu exprimata prin Scripturi.

Cantarea crestina nu este doar arta, ci este o arma spirituala puternica in mana celui care vrea sa biruiasca duhurile care se napustesc asupra fiintei umane. ea nu este doar placere de a canta sau de a asculta, ci este o slujire adusa lui Dumnezeu si semenilor. Prin ea, cel care o asculta este ajutat sa patrunda in marele univers al tainelor duhovnicesti care ne apropie de Dumnezeu. Tot prin ea, cel care o canta aduce prinosul laudei si multumirii Celui care este vrednic sa o primeasca din inima celui care a gustat harul maret al mantuirii.

Puiu Chibici a reusit in activitatea sa muzicala sa pastreze cantarea crestina la standardele ei scripturale. Aceasta colectie a sa a devenit deja tezaurul multor biserici crestine si va deveni si pentru generatiile viitoare un model al slujirii si al inchinarii prin cantare.

Pastor Marius Livanu"

- 207 cantari