Harul, de Max Lucado

HARUL, mai mult decat meritam mai maret decat ni l-am putea imagina Cea mai buna carte crestina a anului - premiu de excelenta oferit in anul 2013 de Evangelical Christian Publishers Association   Sensul vietii. Anii pierduti. Alegerile proaste. D...

41.00 Lei

HARUL, mai mult decat meritam mai maret decat ni l-am putea imagina

Cea mai buna carte crestina a anului - premiu de excelenta oferit in anul 2013 de Evangelical Christian Publishers Association

 

Sensul vietii. Anii pierduti. Alegerile proaste. Dumnezeu are un singur raspuns la toate infrangerile din viata noastra: HARUL !

Harul ete cea mai buna idee a lui DUmnezeu. Dar oare chiar il intelegem? Iata ce banuiesc eu: ne multumim cu un har ieftin.

Cand esti intrebat daca crezi in har cum ai putea spune ca nu? Dar cartea aceasta pune cateva intrebari mult mai profunde: A fost schimbat de har? Modelat de har? Intarit de har? Motivat de har? Alinat de har? Apucat de guler si scuturat bine har, pana ti-au venit mintile la cap?

Harul lui Dumnezeu seamana intrucatva cu o ploaie torentiala. Are ceva salbatic in el. Este o apa inspumata, un curent puternic, atat de involburat ca te intoarce pe dos. te transforma. Dintr-un om ros de remuscari te preschimba intr-un om mai bun tocmai din cauza remuscarilor. Din speriat-de-moarte te ajuta sa devii gata-sa-ti-iei-zborul !

Cand intervine harul, tu nu primesti un compliment frumos din partea lui Dumnezeu, ci o inima noua. Ii poti spune transplant spiritual de cord.

Te-ar mai putea interesa...