Iarna nu tine o vesnicie, de Janette Oke

Ramas cu scoala in urma, Josh se intreaba ce altceva ii rezerva viata. Ar trebui sa-si continue studiile si sa devina pastor? Ar trebui sa-i ajute la ferma pe bunicul si pe unchiul lui in varsta? Prietenii lui fiind plecati, Josh simte ca si cum viata l-a...

30.00 Lei

Ramas cu scoala in urma, Josh se intreaba ce altceva ii rezerva viata. Ar trebui sa-si continue studiile si sa devina pastor? Ar trebui sa-i ajute la ferma pe bunicul si pe unchiul lui in varsta? Prietenii lui fiind plecati, Josh simte ca si cum viata l-ar purta spre un punct mort.

Viitorul nu este ceea ce crezuse Josh...

Janette Oke s-a nascut in Champion, Alberta, in familia numeroasa a unui fermier din preriile Canadei si a crescut inconjurata de rasete si de dragoste. A absolvit Colegiul Biblic Mountain View din Alberta, unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Dupa ce au slujit in bisericile din Indiana si din Canada, familia Oke si-a petrecut cativa ani in Calgary, unde Edward a lucrat pe cateva posturi la diferite scoli universitare, in timp ce Janette a continuat sa scrie. Ea a scris peste patruzeci de romane pentru adulti si pentru copii, iar vanzarile ei de carte insumeaza aproape 30 de milioane de exemplare.
Familia Oke are trei fii si o fiica, toti casatoriti, si se bucura de doisprezece nepoti. Edward si Janette sunt activi in biserica locala si locuiesc langa Didsbury, Alberta.

Cuprins

Personaje
1. Decizii
2. Intrunirea
3. Vesti grozave
4. Aflarea vestii
5. Absolvirea
6. Munca la ferma
7. Mai multe decizii
8. Duminica
9. Iarna
10. Limanul
11. O vizita
12. In asteptarea primaverii
13. Progrese
14. Impartasirea vestii
15. Sosirea
16. Vizita
17. Craciunul
18. Viata merge inainte
19. Aranjamente
20. Schimbari
21. Treieratul
22. Toamna
23. Adaptarea
24. Necazurile iernii
25. Chester
26. Willie
27. Chemarea lui Dumnezeu