IDENTIO - PSALMI. Joc de memorie cu versete din Psalmi

Joc de memorie cu versete din PsalmiReguli de joc:IDENTIO este un joc de memorie cu versete biblice. Jocul este destinat copiilor de orice varsta.IDENTIO se joaca in doi sau mai multi jucatori.Jocul contine 20 de perechi de jetoane cu imagini si 20 de per...

14.00 Lei

Joc de memorie cu versete din Psalmi

Reguli de joc:

IDENTIO este un joc de memorie cu versete biblice. Jocul este destinat copiilor de orice varsta.

IDENTIO se joaca in doi sau mai multi jucatori.

Jocul contine 20 de perechi de jetoane cu imagini si 20 de perechi de jetoane cu versete din cartea Proverbele din Biblie.

Desfasurarea jocului:

Jetoanele se amesteca si se aseaza cu fata in jos pe o suprafata plana. Ele pot fi asezate fie pe randuri si coloane, fie fara o ordine anume.
Jucatorul care incepe jocul ridica doua jetoane, le intoarce cu fata in sus si le lasa pentru cateva secunde la vedere, dupa care le intoarce la loc.
In cazul in care a nimerit o pereche, o ia si are dreptul sa continue sa ridice jetoane, atata timp cat nimereste perechi. Daca nu a nimerit pereche, jocul trece la urmatorul jucator. Jocul continua pana la epuizarea jetoanelor de pe masa.
La sfarsit, fiecare jucator isi numara perechile de jetoane stranse. Perechea IDENTIO de culoare neagra valoreaza 3 puncte, restul perechilor cate un punct.

Se pot juca mai multe jocuri consecutiv, punctajul cumulandu-se.

IDENTIO se poate juca si in variante mai complexe, care solicita recitarea versetelor, mentionarea referintelor etc.

Va dorim sa aveti un timp placut.