Idolul iubirii. Cum sa renunti la nevoia de acceptare si sa te privesti prin ochii lui Dumnezeu, de Jennifer Dukes Lee

"Salut, ma numesc Jennifer. Stiu ca tocmai ne-am intalnit, dar deja... mi-as dori sa ma placi.”Ai trait sentimentul acesta -- acea tanjire profunda ca oamenii sa te aprecieze, sa te respecte... si sa te iubeasca. Ai muncit din greu ca sa le castigi ...

33.00 Lei

"Salut, ma numesc Jennifer. Stiu ca tocmai ne-am intalnit, dar deja... mi-as dori sa ma placi.”

Ai trait sentimentul acesta -- acea tanjire profunda ca oamenii sa te aprecieze, sa te respecte... si sa te iubeasca. Ai muncit din greu ca sa le castigi aprobarea. Ai dorit sa-i faci pe oameni sa creada ca toata viata ta e in ordine, insa inauntrul tau totul se destrama. Si ai auzit intrebarea aceasta rasunand in urechile tale: Oare ce vor crede oamenii despre mine?
Jennifer Dukes Lee stie exact cum te simti. Intelege cat de istovitoare poate fi viata atunci cand esti dependent de aprobarea altora. Jennifer a cheltuit mult timp si multa energie incercand sa castige aprobarea altora -- la locul de munca, in familie si in biserica -- in tot acest timp intrebandu-se ce s-ar intampla daca fatada ar cadea si toti ceilalti i-ar vedea dezordinea ascunsa. Ea a facut aceleasi greseli pe care le facem multi dintre noi in timp ce alergam dupa semnificatie -- si ajungem epuizati cautand dragostea si acceptarea oamenilor mai presus de orice altceva.
Idolul iubirii te va ajuta sa distrugi ceea ce te separa de adevarata legatura cu Dumnezeu si sa experimentezi extraordinara libertate a unei vieti traite in dragoste autentica.

"Jennifer Dukes Lee isi ia cititorii de mana si-i conduce spre locul dupa care tanjesc toate inimile noastre -- un loc al unei acceptari veritabile."

-- HOLLEY GERTH, autoarea bestsellerului "You’re Already Amazing"

Ca ziarist de stiri premiat, Jennifer Dukes Lee s-a ocupat de crime, politica si dezastre naturale. Acum Jennifer isi foloseste abilitatile de reporter pentru a urmari cea mai senzationala stire din istorie: lucrarea de rascumparare a lui Cristos.
Jennifer este o povestitoare si o persoana plina de har, care scrie despre credinta si viata pe blogul ei la www.JenniferDukesLee.com. De asemenea, este editor la The High Calling. Ea si sotul ei locuiesc la ferma familiei Lee, in nord-vestul statului Iowa, impreuna cu cele doua fiice ale lor.

Cuprins

Cuvant-inainte de Lisa-Jo Baker
Introducere: Ce idol?
Capitolul 1: Imagineaza-te perfect
Capitolul 2: Influenta
Capitolul 3: Condamnare
Capitolul 4: Placinte cu noroi
Capitolul 5: Intepatura de albina
Capitolul 6: "Dumnezeu detine controlul"
Capitolul 7: "Vrei sa te faci sanatos?"
Capitolul 8: Preaprobata
Capitolul 9: Foarte putin
Capitolul 10: Maini facute caus
Capitolul 11: Spectatori
Capitolul 12: Aleluia in stil haitian
Capitolul 13: Apele

Epilog
Miscarea Idolul iubirii
Note
Ghid de discutii
Multumiri
Despre autoare

 

Nr. pagini: 232

Dimensiune: 14. 7 x 20. 5 cm

Coperta: flexibila


Te-ar mai putea interesa...