Imparatia lui Isus, de Roger Forster

Isus nu a incetat niciodata sa vorbeasca despre imparatia lui Dumnezeu. De ce totusi biserica da atat de rar invatatura despre acest subiect? Cartea "Imparatia lui Isus" abordeaza acest subiect vast, demascand miturile populare despre imparatia lui Dumne...

10.00 Lei

Isus nu a incetat niciodata sa vorbeasca despre imparatia lui Dumnezeu. De ce totusi biserica da atat de rar invatatura despre acest subiect?

Cartea "Imparatia lui Isus" abordeaza acest subiect vast, demascand miturile populare despre imparatia lui Dumnezeu si aratand ca mesajul ei este la fel de relevant pentru biserica secolului 21 cum a fost pentru timpul lui Isus.

Roger Forster ne dezvaluie zece pareri alternative despre posibila semnificatie a imparatiei si demonstreaza cum aceste conceptii pot face neclara invatatura radicala a mesajului lui Isus.

Demascand aceste pareri, Forster aprofundeaza apoi problemele complexe ale unor importante texte din Noul si Vechiul Testament, cu scopul de a proclama mesajul lui Isus si provocarea inerenta acestui mesaj.

„Ceea ce veti gasi este un mesaj pentru biserici, probat prin experienta, produs de o minte independenta si impregnat cu dragoste."

Profesor Andrew Walker, Kings College, London

Cuprins

Prefata

Introducere

1.Importanta imparatiei
2. Interpretari ale imparatiei
3. Imparatia in viziunea lui Isus
4. Politicile imparatiei
5. Imparatia si Razboiul Sfant
6. Fiul omului si imparatia Lui
7. Roada imparatiei—Predica de pe munte
8. Evanghelia imparatiei
9. Anul de veselie al imparatului

Note de final

Te-ar mai putea interesa...