Implineste-mi sufletul insetat, de Linda Dillow

Aceasta carte te va atrage in prezenta lui Dumnezeu, acolo unde El iti poate implini sufletul insetat. Ca orice femeie credincioasa, tanjesti dupa intimitatea cu Dumnezeu. Tanjesti sa-I cunosti prezenta, sa ai inima si sufletul implinite, insa nu stii cu...

42.00 Lei

Aceasta carte te va atrage in prezenta lui Dumnezeu, acolo unde El iti poate implini sufletul insetat.

Ca orice femeie credincioasa, tanjesti dupa intimitatea cu Dumnezeu. Tanjesti sa-I cunosti prezenta, sa ai inima si sufletul implinite, insa nu stii cum. Vrei sa fii ascultatoare, dar ai nevoie de o motivatie mai inalta decat datoria de a face ce este bine. Linda Dillow intelege. Si acum, prin "Implineste-mi sufletul insetat", ea isi impartaseste cu tine descoperirea de o viata - ca aceste tanjiri pot fi implinite, prin inchinare.

Adevarata inchinare este atat un act specific cat si un mod de viata. Invatand ce inseamna sa-ti apleci genunchii (actul inchinarii), vei creste in intimitatea cu Dumnezeu. Invatand sa-ti inchini gandurile, cuvintele, munca, atitudinea, vointa si chiar si durerea (traindu-ti astfel inchinarea) vei fi atrasa in prezenta sfanta si datatoare de viata a lui Dumnezeu - locul in care Dumnezeu iti va implini cu adevarat sufletul insetat.

"Linda a dat prin aceasta carte tot ce are mai bun. Invatatura practica si profunda, care te va aduce in prezenta lui Dumnezeu."

- Lorraine Pintus, coautoarea cartii "Conversatii intime"

Linda Dillow si sotul ei Jody au locuit in Europa si Asia si sunt implicati de peste douazeci si cinci de ani in lucrare crestina la nivel international. Linda a facut multe calatorii in Romania, Rusia, Ungaria, Polonia si Asia, ajutand BEE-ul sa lanseze o lucrare cu femeile. Ea este invitata sa vorbeasca la conferinte pentru femei in America, Asia si Europa.
Dintre cartile ei amintim "Linsteste-mi inima ingrijorata", "Partenera Creativa" si "Conversatii Intime" (scrisa impreuna cu Lorraine Pintus).
Linda si sotul ei locuiesc in prezent in Monument, Colorado. Ei au patru copii adulti si sapte nepoti.

Cuprins

Multumiri

Partea I: Trezirea la inchinare
1. Sufletul meu insetat
2. Trezirea la inchinare
3. Sufletul meu isi gaseste linistea
4. Crescand in experienta inchinarii

Partea a II-a: Umblarea in inchinare
5. Imi inchin viata
6. Imi inchin cuvintele
7. Imi inchin atitudinea
8. Imi inchin munca
9. Imi inchin perioadele de asteptare
10. Imi inchin durerea
11. Imi inchin vointa
12. Atrasa in prezenta Sa

Studiu biblic de 12 saptamani
Note

Te-ar mai putea interesa...