In cautarea ginerelui potrivit, de Voddie Baucham Jr.

Ce vei spune... ... în momentul când tânărul cu palmele asudate şi limba încleştată de emoţii îţi va cere fiica de soţie? Ce calităţi ar trebui să-şi cultive înain...

33.90 Lei

Ce vei spune...

... în momentul când tânărul cu palmele asudate şi limba încleştată de emoţii îţi va cere fiica de soţie? Ce calităţi ar trebui să-şi cultive înainte de a-şi uni destinul cu al fiicei tale?

Din fericire, Dumnezeu ne arată clar în Scriptură care este rolul unui soţ/tată în familie, iar Voddie Baucham îl ilustrează prin 10 trăsături pe care ar fi de dorit să le întrunească un cap de familie. Acestea sunt de un mare interes pentru părinţii care au fete şi caută un ginere potrivit, dar le sunt de folos şi părinţilor care au băieţi şi doresc să crească tineri potriviţi pentru rolul menit lor de Dumnezeu.

 

„Voddie Baucham consideră că taţii au o mare răspundere faţă de fiicelor lor, de a le oferi protecţie şi îndrumare înainte de căsătorie. Şi dacă nu veţi fi de acord cu absolut tot ce scrie în această carte, tot veţi fi câştigaţi citind aceste învăţături practice şi utile. Ca tată a două adolescente, vreau să ţin această carte la îndemână.”

Andreas Köstenberger,
autorul cărţii God, Marriage and Family

 

Voddie Baucham jr este soț, părinte, pastor, profesor și plantator de biserici. Printre cărţile scrise de el se numără The Ever Loving Truth, Family Driven Faith şi Family Shepherds. Slujește ca pastor la Grace Family Baptist Church din Spring, Texas. A predat şi a conferenţiat la mai multe facultăți creștine din SUA. Este căsătorit cu Bridget de peste 25 de ani şi au împreună o familie numeroasă.

 

Cuprins

Introducere
Capitolul 1: O viziune transgeneraţională
Capitolul 2: Căsătoria, o slujire creştină
Capitolul 3: Rolul tatălui
Capitolul 4: Un ucenic al lui Cristos
Capitolul 5: Pregătit să conducă
Capitolul 6: Să conducă după modelul lui Cristos (Efeseni 5)
Capitolul 7: Dedicat copiilor
Capitolul 8: Cei patru „P”
Capitolul 9: Nu trimite o femeie să facă o treabă de bărbat
Capitolul 10: Dacă nu poţi găsi unul… formează unul
Concluzie
Note

Te-ar mai putea interesa...