In dragoste nu este frica, de Rodica Volintiru

Nu te teme, caci Eu sunt cu tine! Nu te inspaimanta, caci Eu sunt Dumnezeul tau! Eu te voi intari, te voi ajuta si te voi sprijini cu dreapta Mea izbavitoare! Isaia 41:10 Frica gaseste multe puncte vulnerabile prin care intra in viata noastra. Toate aces...

25.00 Lei

stoc epuizat

Nu te teme, caci Eu sunt cu tine! Nu te inspaimanta, caci Eu sunt Dumnezeul tau! Eu te voi intari, te voi ajuta si te voi sprijini cu dreapta Mea izbavitoare! Isaia 41:10

Frica gaseste multe puncte vulnerabile prin care intra in viata noastra. Toate acestea isi au radacina in firea pamanteasca, in eul si egoismul nostru sau in rautatea acestei lumi decazute. Frica de parerile oamenilor, frica de moarte, frica de necunoscut, de acidente, de animale reprezinta cateva dintre cele mai comune frici, pe care multi dintre noi le-am experimentat.

Frica reprezinta o unealta puternica prin care cel rau cauta sa ne faca sa credem minciunile lui, sa ne distruga increderea in Dumnezeu si in promisiunile Lui, sa ne risipeasca visele si sa ne indeparteze de scopul lui Dumnezeu pentru vietile noastre.

Desi oamenii cauta diferite metode pentru a scapa de frica, adevarata eliberare o poate face doar Cristos. Cunoscand si ramanand in dragostea Lui, frica nu va mai avea putere asupra noastra. Dragostea Lui desavarsita alunga frica.

In dragoste nu este frica!


Te-ar mai putea interesa...